Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny runde af Peter Schmidts Legat - vind 15.000 kroner

Sidste år var det den lokale Tønderduo, Mallemuk, bestående af Michael Mortensen og Joakim Okkels, der fik førstepræmien i Peter Schmidts Legat. Præmien på 15.000 kroner blev brugt til at indspille debut-cd'en Mallemuk, der blev udgivet i juni i år. Foto: Martin Franciere
Så er det igen ved at være tid til at tænke på indstillinger til Peter Schmidts Legat.
Annonce

TØNDER:  Bestyrelsen for Peter Schmidts Legat udskriver igen en sang- og performerkonkurrence inden for genren jazz-, beat eller rock. I år skal mindst ét af numrene omhandle "venskab", som også er Kulturugens tema.

Alle solister, bands, ensembler med videre med rødder i Tønder Kommune, uanset alder, kan deltage.

Deltagerne skal til mailadressen kulturskolen@toender.dk indsende en MP3-fil med to selvskrevne kompositioner, heraf mindst ét nummer med temaet "Venskab". Kompositionerne kan være på alle sprog med sang eller ren instrumental.

Kompositionerne bliver bedømt af bestyrelsen for Peter Schmidts Legat, der består af kunstnerisk leder af Tønder Festival, Maria Theessink, kultur- og fritidsudvalgsformand, René Andersen (V), formand for kulturskolens bestyrelse, Rikke Okkels, og kulturskoleleder Henrik Thaysen Dam.

Der er tre præmier på højkant til køb af musikudstyr: 15.000, 10.000 og 5000 kroner.

Tre musikere/bands udvælges til at performe den 1. oktober på Hagge's Musik Pub i Tønder. Koncerten er en del af konkurrencen. Efter koncerten voterer bestyrelsen for Peter Schmidts Legat og vælger vinderen af 1., 2. og 3. prisen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Tønder Kulturskole på telefon 7492 8852 eller mail kulturskolen@toender.dk.

Fristen for indsendelse er fredag den 4. september 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce