Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny smykkeforretning afløser Odins Klinge

Birthe Pedersen (th) er nu indehaver af Tønder Smykke Outlet. Som daglig leder af butikken har hun ansat Sabina Lund Hansen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Smykkeforretningen Odins Klinge har det seneste stykke tid haft ophørsudsalg. Nu har Birthe Pedersen købt varelageret og viderefører smykkesalget i forretningen. Nu under navnet Tønder Smykke Outlet.
Annonce

Tønder: Der vil fortsat kunne købes smykker i Vestergade 27 i Tønder.

Det står klart efter at Birthe Pedersen, der i øvrigt er hustru til indehaver af Odins Klinge, Niels Pico, har overtaget forretningen, og i samme ombæring har skiftet navnet til Tønder Smykke Outlet.

- Jeg har overtaget restlageret og vil sælge ud af det til tilbudspriser. Jeg har også købt nyt ind, så der er meget at komme efter. Og når det er solgt, så fortsætter vi med outlet-salg med varer, som jeg for eksempel vil finde ved at opkøbe andre restlagre rundt omkring, fortæller Birthe Pedersen.

Hun er glad for, at det på denne måde kan lykkedes at holde liv i butikken i Tønders gågade.

- Vi skal holde liv i gaden, konstaterer hun.

Annonce

Åbent fire dage

Som daglig leder af butikken har Birthe Pedersen ansat 33-årige Sabina Lund Hansen fra Toftlund. Hun kommer til at passe butikken de fleste timer, men Birthe Pedersen vil også selv være at finde i butikken.

- Vi holder foreløbigt lukket onsdage og i weekenden, men det kan være, at vi justerer åbningstiderne hen ad vejen, fortæller Birthe Pedersen.

Og så bliver det ikke helt farvel til Odins Klinge.

- Vi vil stadig have en udstilling af de historiske smykker, som man kan købe ved Odins Klinge. Men de vil ikke blive solgt med rabatter, som de øvrige varer, forklarer Birthe Pedersen.

Hun overvejer desuden at udvide sortimentet med andre varer end smykker. Det kunne for eksempel være tørklæder eller noget i den stil.

- Vi skal tænke ud af boksen, konstaterer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce