Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny spiller til TM Tønder: Direktør glæder sig over tilføjelse til truppen

Kim Wittenkamp, direktør i TM Tønder, glæder sig over tilføjelsen af Troels Vejby Jørgensen. Arkivfoto: Timo Battefeld
TM Tønder har lejet Troels Vejby Jørgensen i KIF Kolding. Den store bagspiller skal hjælpe TM Tønder i 1. division resten af sæsonen, som nu er blevet forlænget to uger.
Annonce

Tønder: Når TM Tønder i den kommende tid skal kæmpe om point i 1. division bliver det med en rutineret spiller på holdkortet.

Klubben har således lejet Troels Vejby Jørgensen i KIF Kolding i resten af sæsonen.

TM Tønder har hele sæsonen ønsket en forstærkning på venstre-back-positionen.

- Det har ikke været muligt at finde en. Nu var der lige pludselig en mulighed, opstået ved at Kolding havde Troels i overskud deroppe, og gik med til at leje ham ud. Det var vi rigtig glade for, fortæller Kim Wittenkamp, der er direktør i TM Tønder.

Den over to meter høje bagspiller har tidligere spillet for de svenske klubber Richo og AIK Stockholm, og i den danske liga har han optrådt for KIF Kolding, TTH Holstebro og Ribe-Esbjerg.

- Han kommer jo med en enorm erfaring. Han er 32 år, har prøvet at spille i udlandet, og har spillet i Danmarks bedste række i nogle år, påpeger Kim Wittenkamp, der håber og tror på, at Troels Vejby Jørgensen bliver en gevinst for holdet.


Han kommer jo med en enorm erfaring. Han er 32 år, har prøvet at spille i udlandet, og har spillet i Danmarks bedste række i nogle år

Kim Wittenkamp, direktør TM Tønder


Direktøren mener blandt andet, at den rutinerede bagspiller vil kunne vejlede de unge spillere på holdet.

Annonce

Glad spiller

Troels Vejby Jørgensen er også selv godt tilfreds.

- Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at lave en aftale med TM Tønder Håndbold. Det er gået hurtigt med at få tingene på plads, og jeg glæder mig til at tørne ud for TMT. Det er en klub med en stærk håndboldkultur, hvor jeg føler, at der er stor opbakning fra omgivelserne, fortæller han i en udsendt pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at være en del af dette set-up, hvor der er en trup med mange unge og talentfulde spillere. Jeg håber at kunne få masser af spilletid og dermed bidrage til positive resultater for klubben, slutter han.

Annonce

Sæson forlænget

1. division var i efteråret corona-afbrudt, og en række kampe blev her udsat. Og Troels Vejby Jørgensen kommer til at spille for TM Tønder i en sæson, der bliver lidt længere end først planlagt.

- Turneringen er blevet forlænget med 14 dage, og derfor er der nogle spillerunder, der er blevet flyttet og nogle enkelte kampe, der også er blevet flyttet, siger Kim Wittenkamp, der fortæller, at klubberne selv har peget på muligheden for at forlænge sæsonen.

Direktøren peger på, at et sammenpresset program kan give skader, man gerne vil undgå.

- Så ved vi heller ikke om coroaen kommer til at spille et puds igen på et senere tidspunkt, og så er det godt nok at have lidt luft i kalenderen igen, så vi kan bruge nogle fripladser til nogle eventuelle udskudte kampe, fortæller han.

Som det ser ud nu, er næste kamp for TM Tønder den 17. januar ude mod Ajax København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce