Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny tøjbutik slår dørene op i Tønder

Butiksbestyrer i Name It, Linda Paulsen, distriktschef, Camilla Hansen, og medarbejder i butikken i Storegade, Gabi Christensen Greve, er klar til at åbne butikken med tøj til børn og unge på torsdag. Foto: Martin Franciere
Name It, der ejes af Bestseller-koncernen, er klar til at åbne i Tønders gågade. Name It har speciale i tøj til børn og unge op til 16 år.
Annonce

TØNDER: Endnu en tøjforretning er klar til at åbne i Tønder. Det er Name It, som rykker ind i de lokaler, hvor Telehjørnet tidligere lå. Lokalerne har stået tomme i nogle måneder siden teleforretningen flyttede ind hos Kvickly.

Der er blevet arbejdet på højtryk i forretningslokalerne, som har fået en overhaling - alt sammen med målet om at blive klar til butikkens åbning torsdag klokken 08.00.

Annonce

Udlejer investerer

Det er Mads Jacobsen, der ejer ejendommen. Han fortæller, at det ikke har krævet de store sværdslag at lokke endnu en Bestseller-butik til byen. Men han har reduceret huslejen, så den passer bedre til niveauet i byen, fortæller han.

- Jeg har brugt en masse penge på ombygning, og så har jeg givet mig lidt, siger han med henvisning til, at udlejerne er under pres, for en større del af handlen med forbrugsgoder er rykket over på nettet. Og når der er færre kunder i butikkerne, halter indtjeningen.


Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til gågaden. Det er en hyggelig gade.

Linda Paulsen, ny butikschef, Name It


Butikken ledes fremover af Linda Paulsen. Hun er udlært hos Intersport og har gennem en længere årrække haft ansvaret for bagerafdelingen i Kvickly i Tønder.

Annonce

Butikschef og mor til to

32-årige Linda Paulsen er mor til to børn, Didde på seks år og Nick på syv. Børnene falder dermed aldersmæssigt ind under den gruppe af kunder, som Name It henvender sig til - nemlig de 0-16 årige.

Tøjbutikken Name It rykker ind i det tidligere Telehjørnet i Tønders Storegade. Arbejdet med butikken har stået på helt til det sidste - men siden dette billede blev taget, har byggerod måttet vige for den færdige butik. På billedet ses foruden byggerod butikschef Linda Paulsen. Foto: Martin Franciere

Linda Paulsen, der bor i Jejsing, glæder sig til sig til at åbne butikken. Åbningen sted torsdag - dagen før den store handelsdag Black Friday. Og netop derfor skal butikken være klar til tiden.

- Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til gågaden. Det er en hyggelig gade, siger Linda Paulsen, der er udlært i Intersport, da den lå i Vestergade, hvor H&M holder til nu.

Name It åbner med rabatter til kunderne dagen igennem og halv pris på købene hos de første 25 kunder, oplyser Linda Paulsen som opfordrer til, at man handler lokalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce