Annonce
Ugeavisen Tønder

Nye tider på din ugeavis

Fremover kommer dine ugeaviser senest torsdag. Arkivfoto
Fra uge 23 bliver din lokale ugeavis omdelt senest torsdag klokken 21.
Annonce

Tønder Kommune: Fra uge 23 bliver ugeaviserne Digeposten og Ugeavisen Tønder omdelt onsdag-torsdag i stedet for som nu tirsdag-onsdag.

Det er ikke en beslutning, der er truffet af Jysk Fynske Medier (JFM) men af det distributionsselskab, vi benytter, nemlig FK Distribution, der omdeler alle vores ugeaviser.

FK Distribution– som er enedistributør på markedet – samler de to ugentlige omdelinger til en. Fremover - fra uge 23 - betyder det nu, at både reklamer, tryksager og ugeaviser omdeles onsdag-torsdag, første gang altså den 3. - 4. juni.

Konkret betyder det, at alle ugeaviser skal ligge i postkasserne senest torsdag klokken 21 og ikke som nu onsdag klokken 21.

Du vil som læser måske bemærke, at redaktionerne, som får deadline en dag senere, har mulighed for at få lidt mere weekendstof med i aviserne.

Når du som læser henvender dig til os med tip om gode historier, fødselsdagsomtaler eller noget helt andet, er der ikke længere deadline torsdag, men i stedet mandag morgen inden klokken 9.

Alt er dog uforandret på ugeavisen.dk, hvor du som altid, hver dag, alle døgnets 24 timer, kan læse historier fra Tønder Kommune. Her kan du også hver onsdag morgen læse din digitale ugeavis.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce