Annonce
Ugeavisen Tønder

Opera i det fri var en succes

Åse Sørensen (tv.) Ingrid Nansen (midt) og Herdis Hamann (th.) er, når de selv skal sige det, ikke meget opera-interesseret. Men de kom for at opleve hele stemningen i Skulpturhaven. Arrangementer som Opera i det fri, skal der støttes op om, når de kommer til Tønder, var de alle enige om. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

På trods af regn var Skulpturhaven fyldt, da Det Kongelige Teater kom et smut forbi Tønderi med Opera i det fri fredag aften. Tønder var den først i rækken af byer, som forestillingen besøger hen over sommeren.

Det var et populært arrangement, der var stablet på benene.

- Opera er ikke den musik-genre, som jeg hører mest af, men når der kommer sådanne arrangementer til Tønder, så skal der støttes op om dem, sagde Åse Sørensen, Tønder.

Hun havde sammen med veninderne, Ingrid Nansen, Møgeltønder, og Herdis Hamann, Tønder, pakket sig ind i regnslag og sat sig under paraplyen. Men regnen slog dem ikke ud.

- Vi er forberedt. Vi er ikke lavet af sukker, så det går nok, grinede Herdis Hamann.

De var langt fra de eneste, der havde taget turen ude i Skulpturhaven. Formand for Tønder Teater, Palle Guldbrandsen vurderede, at omkring 1700 gæster fyldte plænen i haven.

- Det har været overraskende let at få afsat billetterne, sagde han.

De omkring 1700 gæster til arrangementet i Skulpturhaven sad selvfølgelig blandt alle kunstværkerne. Haven er et område omkring Amtmandens have, Bachmanns Vandmølle og Vidåen, der danner rammerne omkring en række smukke skulpturer i Tønders bymiljø. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce