Annonce
Ugeavisen Tønder

Opgave for kommende menighedsråd: Kristkirken skal renoveres

Nuværende formand for menighedsrådet i Tønder, Torben Frederiksen, fortæller, at der venter mange spændende opgaver til menighedsrådet i den kommende periode. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Der er masser af opgaver, der ligger og venter til det kommende menighedsråd i Tønder. En af de større opgaver er en forestående renovering af Tønder Kristkirke.
Annonce

Tønder: Ved det kommende menighedsrådsvalg skal der vælges 11 medlemmer i Tønder sogn.

Menighedsrådet i Tønder forvalter i indeværende år omkring 6.7 millioner kroner, der blandt andet går til lønninger af kordegne, gravere og korsangere. Derudover skal der være penge til blandt andet de forskellige kirkelige arrangementer og aktiviteter, som kirken arrangerer i løbet af året.

Nuværende formand for Tønder Menighedsråd, Torben Frederiksen, opfordrer alle, der har lyst til at høre mere om - eller stille op - til det kommende menighedsråd til at møde op til orienteringsmøde, der finder sted den 11. august i Brorsonhus.

- Man skal naturligvis interessere sig for kirken, og også være villig til at bidrage. For der er bestemt arbejde til alle 11 i menighedsrådet, fortæller Torben Frederiksen.

For der er spændende projekter undervejs for det nye menighedsråd.

- Vi står overfor, at vi gerne vil gennemføre en renovering af Kristkirken, og det arbejde skal vi i gang med at planlægge, fortæller han.

Planerne om renovering er ikke så langt endnu, at Torben Frederiksen konkret kan løfte planerne for, hvilke elementer en kommende renovering kommer til at indebære.

- Der er vi langtfra endnu. Men der har været forskellige ønsker fremme. Blandt andet om et toilet i tilknytning til kirken og så siger vores organist, at vi snart har behov for et nyt orgel. Derudover vil vi gerne se, om vi kan få lysnet kirkerummet lidt, siger Torben Frederiksen.

Planen er, at midlerne til renoveringen skal findes gennem fondsmidler.


Vi står overfor, at vi gerne vil gennemføre en renovering af Kristkirken, og det arbejde skal vi i gang med at planlægge.

Torben Frederiksen, formand Tønder menighedsråd


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce