Annonce
Ugeavisen Tønder

Optimistisk menighedsråd før valg

Tønder Kristkirke. Foto: Annett Bruhn
Annonce

Tønder: Det nuværende menighedsråd i Tønder sogn ser frem mod det kommende menighedsrådsvalg, der finder sted den 15. september, med optimisme.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, som formand for menighedsrådet i Tønder sogn, Torben Frederiksen, har sendt ud, efter det indledende orienteringsmøde, der blev holdt den 11. august. Her mødte omkring 45 sognebørn op.

På mødet blev der informeret bredt omkring de mange og forskelligartede aktiviteter som menighedsrådet arrangerer, ligesom der blev orienteret om de aktiviteter, som den tyske del af menigheden gennemfører.

De forskellige udvalg under menighedsrådet præsenterede tanker og fremtidige projekter som skal gennemføres i den kommende periode, blandt andet en større renovering af kirken og den løbende vedligeholdelse.

Annonce

Økonomi blev gennemgået

Kirkens økonomi blev gennemgået, og særligt blev der informeret om de særlige forpligtelser, som vedligeholdelsen af de fredede præsteboliger på kirkepladsen påvirker kirkens økonomi.

Afslutningsvis blev der givet informative oplysninger forud for det kommende valg til menighedsrådet den 15. september 2020, og der var udbredt enighed om vigtigheden af sognebørnenes aktive medvirken til det forestående valg.

Derfor er menighedsrådet med baggrund i forhåndsinteressen ret optimistisk forud for valgdatoen den 15. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce