Annonce
Ugeavisen Tønder

Over 200.000 kroner indsamlet til TM Tønder

Der blev indsamlet 212.500 kroner til TM Tønder ved et stort spinningarrangement med spisning den 26. januar. Foto: Pia Thomsen.
Annonce

Tønder: Søndag den 26. januar var der glæde at spore hos TM Tønder. Udover en sejr over HØJ Elite, lykkedes det nemlig også klubben at indsamle 212.500 kroner til et stort spinningarrangement. Til arrangementet var flere personer hoppet på spinningcyklen, og deres indsats blev belønnet med midler fra flere forskellige sponsorer.

TM Tønder havde inviteret virksomheder, foreninger og lignende til at deltage i arrangementet. Her kunne de få et 12-mandsbord med spisning og drikkelse ad libitum mod, at de stillede med en cykel, som som minimum ville indbringe 15.000 kroner. Det resulterede i 14 cykler og 196 spisende gæster. Og altså 212.500 kroner.

Direktør i TM Tønder, Kim Wittenkamp, var positiv over arrangementet, som samlede penge ind til den daglige drift af håndboldklubben.

- Pengene går ren og skær til at få klubben til at køre. Uden sådan nogle arrangementer her, og uden sponsorer, så kan vi ikke få hjulene til at køre. Og sådan en dag som i går (søndag den 26. januar, red.) var jo helt fantastisk. Det er dejligt at have sponsorer, medhjælpere og klubben samlet til en begivenhed, hvor vi kan glæde os over en ting sammen, fortalte han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce