Over de seneste to uger har mere end 200 skoleelver fra hele Tønder Kommune været forbi Højergård, hvor de er blevet klogere på naturen og maden.
Copy link address
Matilde Bøjlund Andersen maboa@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Maja og Mikkel fra Bredebro Skole er nogle af de over 200 elever, der de seneste to uger har været forbi Højergård for at lave kødboller og kærlighedssovs. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
Mads (tv) og Kaspar (th) var på kødbolleholdet, og her blev opskriften læst grundigt flere gange. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
Menuen var kødboller med kærlighedssovs samt grønsagsfad med humus. Opskrifterne var fra konceptet Fars Køkkenskole. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
For Julie var det lidt fremmed at være i køkkenet, men hun har dog før lavet pasta, pandekager og toast. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
Eleverne skulle i hold af fire selv stå for at læse opskriften og lave maden. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
Inden eleverne gik i køkkenet, havde de været forbi Højer Sluse, hvor en naturvejleder havde lært dem lidt om Vadehavet. Foto: Matilde Bøjlund Andersen. -
Til slut samles hvert hold om et bord og nød maden udendørs. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.