Annonce
Ugeavisen Tønder

På søndag får Betty meget mere plads at boltre sig på

Minna Osmanovix, Kirsten Juhl og Sanne Hultgren er snart klar i den nye butik. Derudover vil man også kunne møde Rikke Pedersen og Grete Freiberg i den nye Betty Barclay. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Søndag den 1. marts klokken 11 slår Betty Barclay & Co. dørene op på gågaden til butikken, der tidligere husede She Fashion.
Annonce

Tønder: - Det bliver fedt.

Sådan udtrykker indehaver Per Gerth sig, når snakken falder på, at butikken Betty Barclay søndag slår dørene op i endnu større omgivelser, end de hidtidige i Kogade 1 i Tønder.

Når dørene går op til den nye butik i gågaden, vil der vente kunderne omkring 400 kvadratmeter butik med et udvidet udvalg af mærker fra Betty Barclay-familien. Det er også derfor, at butikken i forbindelse med flytningen får tilføjet et "& Co." i butiksnavnet.

- Vi får meget mere plads og en meget bedre mulighed for at vise tøjet frem. Det bliver rigtig godt, så det glæder vi os meget til, lyder det fra butiksbestyrer, Kirsten Juhl Schmidt, der flytter med til Storegade 13 fra butikken i Kogade.

Til at hjælpe sig får hun Sanne Hultgren og Grete Freiberg, som er kendt fra både den nuværende Betty-butik og Askepot & Valentino, samt Rikke Pedersen, som kunderne kender fra She Fashion. Hun er ansat som elev og vil derfor også være at finde i butikken i gågaden. Deudover er Minna Osmanovic ansat til at hjælpe i butikken.

Annonce

Nye ting

Når butikken åbner i de nye lokaler, er der flere nye tiltag, der venter kunderne. Blandt andet vil der i butikken blive et permanent kaffe-hjørne, så man kan hvile benene under shoppingen eller eventuelt parkere manden, mens der bliver prøvet tøj på livet løs.

Butikken er blevet delt op, så der nu er 400 kvadratmeter i selve butikken. Resten af den oprindeligt noget større butik kommer til at indeholde et showroom, som Per og Jonna Gerth allerede har faste planer for.

- Vi kommer til at invitere til seks modeshows om året, som skal foregå i showroomet. Ved at tage showroomet i brug undgår vi, at vi skal til at rykke alt muligt om i butikken, når vi gerne vil vise de nye kollektioner frem, forklarer Jonna Gehrt.

Butikken kommer også til at indeholde en permanent afdeling med overtøj.

Annonce

Åbning søndag

Dørene til Betty Barclay & Co. slås altså op søndag den 1. marts klokken 11 og holder denne dag åbent til klokken 16, og der bliver masser at komme efter i butikken denne søndag.

- Vi sørger selvfølgelig for masser af rigtig gode tilbud denne dag, og så vil der også blive budt på lidt lækkerier på dagen, afslører Jonna Gehrt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce