Annonce
Ugeavisen Tønder

På trods af aflysning: Du kan stadig købe t-shirt og armbånd til Tønder Festival

Selvom der ikke bliver en Tønder Festival anno 2020, så kan du alligevel erhverve dig t-shirt og armbånd til festivalen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Tønder Festival er aflyst i år, men alligevel kan du snart købe både støtte-armbånd og t-shirt. Udstyret skal skabe stemning og støtte festivalen økonomisk.
Annonce

Tønder: Selvom musikken ikke spiller på festivalpladsen i Tønder i år, og festivalen har været nødt til at aflyse for første gang i 46 år,  så kan du nu alligevel selv være med til at skabe lidt festivalstemning.

Det bliver nemlig i år muligt at købe blandt andet festival-armbånd og festival-t-shirts, selvom festivalen altså er aflyst.

Idéen er, at man ved at købe festival-udstyr kan slå to fluer med ét smæk. Man kan både få lidt festivalstemning og støtte Tønder Festival, der efter årets aflysning er økonomisk trængt.

Annonce

Armbånd og t-shirts

Tønder Festival er i gang med at få lavet en 2020 udgave af den traditionsrige festival t-shirt, der i år bliver armygrøn, og får motiv med udsigten ned over en fyldt og stemningsfuld festivalplads med Open Air scenen i baggrunden. T-shirten bliver af gode grunde helt særlig, og festivalen kalder også trøjen for en "støtte-t-shirt".

Støttearmbåndet er inspireret af samme motiv og er ligeledes undervejs.

- T-shirten og festivalarmbåndet kan forhåbentligt minde os om den særlige stemning, der er på Tønder Festival og være med til at sprede festivalstemning henover sommeren, lyder det fra Tønder Festivals administrerende direktør, Kirstine Uhrbrand i en pressemeddelelse.

Annonce

Salgsbutik i gågaden

I løbet af nogle uger vil en midlertidig festivalbutik åbne i Tønder gågade. Her fra sælges støtte-festivalarmbåndet, støtte-festival-t-shirten og festivalens øvrige merchandise.

Festivalbutikken vil have åben to dage om ugen frem til den uge, hvor 4+ og Tønder Festival skulle have fundet sted.

I den uge vil butikken have åben hver dag. Festivalgæster og frivillige som ikke bor i nærheden af Tønder kan købe de forskellige produkter i Tønder Festivals webshop på www.tf.dk

- Vi håber på, at rigtig mange vil købe t-shirten og armbåndet og på den måde støtte Tønder Festivals fremtidige fundament, siger Kirstine Uhrbrand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce