Annonce
Ugeavisen Tønder

Pølsemagerens bedste bud på en gourmet hotdog

Højer Pølser laver ikke kun grillpølser. Der produceres også spegepølser. Her ses en økologisk spegepølse. Foto: André Thorup

Nu har varmen endelig ramt Danmark, og det betyder grillsæson. Derfor kommer direktøren for Højer Pølser, Jan Müller, her med sin bedste opskrift på en gourmet hotdog.

- Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænsen for, hvordan man vil eksperimentere. Til en gourmet hotdog vil jeg dog anbefale, at man selv sylter rødløg og agurker, ligesom man med fordel selv kan prøve at lave en grov remoulade. Det giver altså bare noget ekstra til det hele, siger han.

Det skal du bruge:

Annonce

Syltede rødløg

Syltede agurker

Ristede løg

Ketchup

Grov remoulade

Blødt brød

Pølse - ringrider eller frankfurter med ramsløg.

Fremgangsmåde

Start med at sylte rødløg og agurker. Først skal lagen sættes over. I en gryde kommes lagereddike, sukker, salt og lidt peber. Dernæst skæres agurker og rødløg i tynde skiver.

De koges i 5 minutter og sættes derefter på glas i alt mellem et par timer til over natten.

Det er dog ikke forbudt at købe de to ting på glas.

Den grove remoulade kan blive hjemmelavet ved at grovhakke nogle cornichoner fint, og blande dem i en skål med remoulade, sennep og karse.

Til sidst ristes pølsen enten på grill eller en stegepande.

Så er der blot tilbage at anrette med de toppings, som du selv har lavet.

- Ved at man laver det hele selv, så får man en god oplevelse med madlavning. Det giver bare noget ekstra, når man selv har investeret noget tid i det, siger Jan Müller.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Tønder

Nu kan du få en kviktest i Toftlund

Annonce
Annonce
Ugeavisen Tønder

Klumme: Åhhh juletid – familiernes eller forbrugernes fest?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Årets sydjyske HK-økonomielev findes i Tønder

Ugeavisen Tønder

Martin producerer kvalitets tonic til restaurationsbranchen

Ugeavisen Tønder

Corona påvirker julemanden i Skærbæk: Må vækkes på corona-venlig måde

Ugeavisen Tønder

Klumme: Tønder kommune er brækket midt over

Ugeavisen Tønder

Slå to fluer med et smæk: Køb kunst på auktion og støt grønlandske kvinder og børn

Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Et godt grin, masser af julerier og politisk drama

Ugeavisen Tønder

Her er din nye kommunalbestyrelse: 14 nye ansigter i byrådssalen

Ugeavisen Tønder

Ny uddannelse til Tønder fra 2022

Ugeavisen Tønder

Kunder og medarbejdere var klar: Harald Nyborg er åbnet

Ugeavisen Tønder

- Jeg tænker jo bare på mig selv som en ud af flere 100.000-frivillige

Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Coronapas, Bier vom fass og smør

Ugeavisen Tønder

Tønder-bibliotekar skriver børnebog: Jeg håber først og fremmest, at læserne får nogen, de kan spejle sig i

Ugeavisen Tønder

Klimaet på menuen

Ugeavisen Tønder

To Melodi Grand Prix-vindere på plakaten i Tønder

Ugeavisen Tønder

Seje Cecilia fra Toftlund rørte Knæk Cancer-seerne

Ugeavisen Tønder

Fire kreative kvinder bag ny butik i Skærbæk

Ugeavisen Tønder

Møllevangen sagde farvel til Ruth - og goddag til Per

Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Mortens and og en stemme på demokratiet

Ugeavisen Tønder

Stort borgertræf sætter fokus på fællesskabet

Ugeavisen Tønder

Kampagne og festival blev en medlemssucces for foreninger: -Vi kan simpelthen ikke få armene ned

Ugeavisen Tønder

Klumme: Vind, Strøm, Hjerte, Hus, Får

Annonce