Annonce
Ugeavisen Tønder

Parkeringsforbud ved testcenteret i Tønder

Farlige situationer ved testcenteret i Tønder, har gjort, at der nu er indført parkeringsforbud på dele af Ndr. Industrivej, Tønder. Foto: Tønder Kommune
Mange besøgende til testcenteret i Tønder har givet udfordringer med trafikken. Det betyder nu, at der indføres parkeringsforbud visse steder på Ndr. Industrivej.

Tønder: Indretningen af et Covid-19-testcenter på Ndr. Industrivej i Tønder har givet udfordringer for de erhvervsdrivende i området.

Parkeringsforholdene ved testcenteret er vanskelige, og derfor har de besøgende til testcenteret til tider parkeret lidt uhensigtsmæssigt på Ndr. Industrivej. Det har givet problemer for lastbiler, der skal til og fra firmaer i området, når der har været parkeret lidt for tæt på kryds og udkørsler. Det skriver Tønder Kommune i en udsendt pressemeddelelse.

Der er derfor nu indført et parkeringsforbud på Ndr. Industrivej ved testcenteret mellem Fabriksvej og Håndværkervej/Hydrovej.

- Et industrikvarter er per definition et sted, hvor der kører store køretøjer. Med testcentret er det nu også et sted, hvor mange private kommer og færdes. Det er en farlig kombination, som vi gerne vil komme til livs, så både de erhvervsdrivende og de, der skal testes, kan færdes sikkert i området. Derfor tager vi det her tiltag, så vi alle kan passe på hinanden - både i forhold til corona og trafiksikkerhed, udtaler fagchef for Teknik & Plan, Lars-Erik Skydsbjerg.


Det er en farlig kombination, som vi gerne vil komme til livs, så både de erhvervsdrivende og de, der skal testes, kan færdes sikkert i området

Lars-Erik Skydsbjerg


Annonce

Alternativ

I stedet for at parkere langs Ndr. Industrivej lyder anbefalingen nu, at man i stedet parkerer sin bil langs Bygmestervej og går den korte strækning til testcenteret.

- På Bygmestervej er der et fortov, som gør det langt mere sikkert at færdes der, end ved at parkere på Ndr. Industrivej, hvor fodgængerne er henvist til enten græsrabatten eller vejbanen. Det er derfor en langt bedre løsning for alle parter, siger Lars-Erik Skydsbjerg.

Det er denne strækning, hvor der nu er parkeringsforbud. Skitse: Tønder Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce