Annonce
Ugeavisen Tønder

Partnerskab: Flere børn og unge får mulighed for at dyrke idræt og fritidsinteresser

Tønder Kommune og Broen Tønder har indgået en partnerskabsaftale, som giver flere børn og unge mulighed for at dyrke blandt andet idræt.  Hanne Aalling Risager, der er Broens lokale formand, glæder sig over den kommunale opbakning. Billedet er fra, da Broen Danmark Rundt 2017 kom forbi Tønder. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
Tønder Kommune og Broen Tønder har indgået en tre-årig partnerskabsaftale til en værdi af 300.000 kroner.
Annonce

Tønder: Der er nu udsigt til, at flere lokale børn og unge får mulighed for at dyrke idræt eller andre fritidsinteresser.

Tønder Kommune har således indgået en partnerskabsaftale med Broen Tønder - en aftale til en værdi af 300.000 kroner over perioden fra 2020 til 2022. Broen Tønders frivillige gør en indsats for, at alle børn og unge får mulighed for at være aktive i fritiden - socialt udsatte støttes med kontingenter og udstyr.

- Som kommune har vi rigtig gode erfaringer med at arbejde tæt sammen med foreninger og NGO'er, hvor vi hver især bidrager med det, vi er bedst til. Det tror vi på sigt kan give mere velfærd. Så jeg er meget tilfreds med, at kommunalbestyrelsen under visionspuljen fandt midler til et fast tilskud til Broen, så denne partnerskabsaftale blev mulig, udtaler formanden for socialudvalget, Peter Christensen (S) i en pressemeddelelse.

Annonce

Glæde

Ifølge pressemeddelelsen spiller det at arbejde for skabe bedre grundlag for bevægelse og aktivitet fint ind i Bevæg dig for livet, som er Tønder Kommunes vision om at forbedre sundhedsprofilen for kommunens borgere.


Som kommune har vi rigtig gode erfaringer med at arbejde tæt sammen med foreninger og NGO'er, hvor vi hver især bidrager med det, vi er bedst til.

Peter Christensen (S), udvalgsformand


Partnerskabet skaber glæde hos Broen Tønder.

- Vi glæder os over den opbakning, Tønder Kommune viser os, og vi ser meget frem til det fremtidige samarbejde. Denne bevilling giver et stabilt økonomisk grundlag de næste tre år til fortsat at støtte børn og unge med at gå til idræts- og fritidsaktiviteter og være ligesom alle andre børn, udtaler bestyrelsesformand for Broen Tønder, Hanne Aalling Risager.

Broen Tønder har de senere år støttet mellem 200 og 250 børn om året, står der i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce