Annonce
Ugeavisen Tønder

Rådhuset i Tønder åbner igen

Onsdag åbner Tønder Rådhus igen dørene for borgerne efter at have været lukket ned siden midten af marts.Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Fra onsdag vil rådhuset i Tønder igen slå dørene op efter at have være lukket ned siden midten af marts. Åbningstiderne i Borgerservice er udvidet frem til 10. juni.
Annonce

Tønder: Borgerne i Tønder Kommune kan igen besøge rådhuset. Siden midten af marts har rådhuset været lukket, men med regeringens seneste udspil, er der nu givet grønt lys for, at dørene på Tønder Rådhus igen kan åbnes. - Jeg er rigtig glad for, at vi igen kan hjælpe borgerne på rådhuset, for udover at medarbejderne glæder sig til at komme tilbage, så sender genåbningen også et stærkt og positivt signal om, at vi er godt på vej til at have kontrol over corona-krisen, siger Tønder Kommunes borgmester, Henrik Frandsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Ekstra åbent

Frem til den 10. juni er åbningstiderne i Borgerservice på rådhuset endda udvidet i forhold til normalt. Så man kan få hjælp mandag til torsdag mellem klokken 10 til 17, og fredag er der åbent mellem klokken 10 og 13. Der vil dog fortsat være behov for en række foranstaltninger, der skal sikre borgere og kommunens medarbejdere bedst muligt mod at blive smittet.

Blandt andet skal man anvende håndsprit, og der må maksimalt være 10 borgere i ekspeditionsområdet ad gangen. Og når man er færdig med sit ærinde, skal man forlade rådhuset igen. Med begrænsning på antallet af borgere i ekspeditionsområdet kan der være risiko for køer udenfor, hvis for mange borgere møder op på samme tid. Men det kan en del af de besøgende faktisk undgå, hvis de inden de tager på rådhuset går ind på kommunens hjemmeside. - Vi opfordrer alle borgere til at bestille tid på kommunens hjemmeside, www.toender.dk, hvis det drejer sig om pas, kørekort og nemID. Hvis man har bestilt tid på hjemmesiden, undgår man at skulle vente i kø, og andre borgere undgår unødig ventetid på rådhuset, lyder opfordringen i pressemeddelelsen fra Thomas Dam, der er chef for Tønder Kommunes Borgerservice. Borgerservicecentrene i Toftlund, Skærbæk, Løgumkloster, Højer og Bredebro er lukket foreløbig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce