Annonce
Ugeavisen Tønder

Rejsen fortsætter for Lauritzen Rejser

Ulla Lund Steffensen, indehaver af Lauritzen Rejser, har flyttet rejsebureauet til en ny adresse. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

En af Tønders ældste virksomheder har flyttet adresse. Men tilbudene til kunderne er de velkendte.

Annonce

Tønder: Man skal kode en ny adresse ind på gps'en, hvis man skal have råd og vejledning til den næste ferie hos Lauritzen Rejser.

Den gamle Tønder-virksomhed har nemlig skiftet tilholdssted, og nu kan man finde indehaver Ulla Lund Steffensen og medarbejder Irene Mamsen på adressen Torps Have 2 i Tønder.

Kontoret ligger på samme adresse som Ulla Lund Steffensens private bolig, men kontoret har fået sin helt egen afdeling i det store nybyggede hus, så der er rigelig med plads til, at kunderne kan kigge forbi. Men selvom forretningen går godt, så er der faktisk sjældent besøg hos Lauritzen Rejser.

- Jeg tror måske vi har i snit to kunder om ugen, der møder op på kontoret. Resten klarer vi via nettet og på telefonen, fortæller Ulla Lund Steffensen.

Ulla Lund Steffensen understreger, at Lauritzen Rejser fortsætter som hidtil. Blot i nye lokaler. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Nye tider

Da Lauritzen Rejser er en gammel virksomhed, har den naturligt nok gennemgået forandring gennem årene. Det har været nødvendigt for at tilpasse sig kundernes skiftende behov.

- Det er klart, at kundernes ønsker har ændret sig væsentligt. Vi har specialiseret os i kør selv-ferier, endagsudflugter, og efterhånden er busrejser også blevet genopdaget af specielt vores ældre kunder, forklarer Ulla Lund Steffensen.

Der er dog ét punkt, hvor kundernes ønsker ikke har ændret sig.

- Vores kunder vægter trygheden højt. Det er derfor, at de vælger at bruge os. Selvom der ikke skal herske tvivl om, at internettet er vores største konkurrent, så er der fortsat mange kunder, der gerne vil have et dansk rejseselskab i ryggen, når de rejser ud, konstaterer Ulla Lund Steffensen.

Annonce

Tilfældighed

At 51-årige Ulla Lund Steffensen nu står som ejer af et rejsebureau, er mere eller mindre tilfældigt.

- Jeg blev ansat hos Lauritzen Rejser for 12 år siden, fordi jeg gerne ville have et job, der var tættere på mit hjem her i Tønder. Den gang lå det slet ikke kortene, at jeg skulle overtage en dag. Men efterhånden modnedes idéen, og for fire år siden lavede jeg en aftale med Niels Lauritzen (den tidligere indehaver red.), der løb i fire år, fortæller Ulla Lund Steffensen.

De fire år er nu gået, og Niels Lauritzen er gået på pension, og kontoret er altså flyttet til en ny adresse.

Selvom det meste forbliver ved det gamle, så er der dog endnu en ting, der ændres i Lauritzen Rejser.

- Fra 1. februar ansætter vi en elev. Det er nyt, men vi har brug for ekstra hænder, når nu Niels er stoppet, siger Ulla Lund Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce