Annonce
Ugeavisen Tønder

Restauranter med flere coronatiltag

Thomas Micoletti må nu igen tage imod spisende gæster i restauranten Pavarotti. Han har lavet flere coronatiltag - blandt andet vil de, der arbejder i restauranten, have handsker på. Foto: Mads Grinderslev
Mandag måtte restauranter og caféer igen tage imod gæster. Hos Café Victoria og Pavarotti har man lavet forskellige coronatiltag.
Annonce
Annonce

Færre pladser

Hos Café Victoria er der i lukkeperioden blevet malet, og der er blevet slebet gulv. Ejer Torben Jessen vil gerne starte med luft mellem bordene, så nogle borde er fjernet.

- Vi mangler omkring 25 pladser i forhold til normalt, fortalte caféejeren lørdag.

Allerede inden coronakrisen havde caféen håndsprit ved indgangen. Nu vil der også være håndsprit ved baren, og der er lavet en plan for, hvordan flader skal tørres af en gang hver time. Og så er de normale salt- og peberbeholdere skiftet ud med små breve med salt og peber. Den normale salatbar vil ikke være en mulighed i begyndelsen.

Det er gået godt med caféens take away.

- Helt vildt fantastisk. Det er svært at få armene ned, fortæller Torben Jessen, der har oplevet, at der er blevet taget godt imod caféens forskellige tiltag.

Det har blandt andet været muligt at bestille dagens ret, en byg-selv burger, mors dags-brunch og tapas.

Tønder: Håndsprit er bestilt, der er plads mellem bordene, og der er tænkt på de små detaljer.

Landets restauranter og caféer må nu igen byde indenfor til en burger, en pizza eller bare en sodavand, og blandt andre den italienske restaurant Pavarotti og Café Victoria i Tønders gågade tager igen imod gæster efter en periode udelukkende med take away på grund af coronakrisen.

Thomas Micoletti, der sammen med kæresten Giorgia La Carrubba tidligere i år overtog Pavarotti, har lavet forskellig tiltag for at gøre restauranten til et sikkert sted at komme.

Han har blandt andet bestilt håndsprit, og de, der arbejder i restauranten, vil bære handsker.

- Fra pizzamanden til tjeneren, fastslog Thomas Micoletti lørdag, der har gjort klar med 17-20 pladser indenfor.

Restauranten har kørt med take away og brugt Facebook til at gøre folk opmærksom på muligheden.

- Efter min mening er det gået godt. Folk støtter os, fortalte Thomas Micoletti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce