Annonce
Ugeavisen Tønder

Ringridning: Gæsterne stod tæt mens der var langt mellem hestene

Lørdag blev der afholdt ringridning på festivalpladsen i Tønder. Vejret var perfekt, og det benyttede mange folk sig af. De lagde gennem dagen vejen forbi pladsen med heste og hoppeborg. Foto. Cecilie Spottag Petersen
Der deltog under et halvt hundrede ekvipager til ringridningen i Tønder lørdag. Det var lidt skuffende, til gengæld var der masser af folk, der lagde vejen forbi festivalpladsen.

TØNDER: Der var langt mellem hestene, men masser af gæster, da Tønder Ringriderkorps lørdag afholdt den årlige ringridning på festivalpladsen.

Formanden for ringriderkorpset, Martin Boyschau, fortæller, at vejret var perfekt og rammerne ligeså, men at der desværre kun var tilmeldt 45 ekvipager til stævnet.

- Det gik rigtig fint, og der var dagen igennem mange besøgende, der lagde vejen forbi. Desværre var der kun tilmeldt 45 ryttere, da vi holdt stævnet i 2019, deltog der 100 ryttere og heste, fortæller Martin Boyschau og kommer selv med et bud på, hvorfor der ikke var flere, der deltog i ringridningen bag rådhuset.

Annonce
Der var plads til både store og små under lørdagens ringridning i Tønder. Foto. Cecilie Spottag Petersen

- Der var en stort privat ringridning på Østkysten. Der deltog også omkring 45 ekvipager - det var dem, vi manglede i Tønder, siger 24-årige Martin Boyschau, der selv deltog i stævnet. Her formåede han at tage samtlige 24 ringe, men i omridningen gik det knap så godt, og han endte på en tredjeplads i sin klasse.

Selv om der altså ikke var helt så mange til hest, som det har været tilfældet tidligere, så afholdt det ikke folk fra at lægge vejen forbi festivalpladsen. Martin Boyschau fortæller, at der var en lind strøm af gæster dagen igennem - unge som gamle - der benyttede sig af de forskellige tilbud på pladsen som hoppeborg og sønderjysk kaffebord.

Der var længere mellem ekvipagerne, end der plejer at være. Til gengæld var der masser af mennesker, der nød udsigten og hinandens samvær på pladsen. Foto. Cecilie Spottag Petersen

Selv om deltagelsen til årets ringridning ikke var høj, så afholder det ikke Martin Boyschau og resten af korpset i at afholde en ny ringridning til næste år. Datoen ligger endnu ikke fast, men det bliver lørdagen inden mors dag, fortæller Boyschau.


Når der nu ikke var flere deltagere, får I så underskud?

- Det tror jeg ikke. Jeg tror, at det lige løber rundt, men jeg har endnu ikke det fulde overblik, siger Martin Boyschau.

Annonce
Ugeavisen Tønder

Fint besøg på Tønder Gymnasium

Annonce
Ugeavisen Tønder

Jobcenter Tønder er klar med ny jobdating

Annonce
Ugeavisen Tønder

Ny rådgiver

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Uldspinderi på vej mod genåbning og starter med en efterlysning

Ugeavisen Tønder

Ringridning: Gæsterne stod tæt mens der var langt mellem hestene

Ugeavisen Tønder

Bliv klogere på Løgumklosterkniplinger på ny udstilling

Ugeavisen Tønder

40-års jubilar: - Jeg har aldrig rigtig tænkt, at jeg skulle noget andet

Erhverv

Én er blevet til to i Blomsterbinderiet: Rikke er blomstret op efter sygdomsplaget tid

Ugeavisen Tønder

Skærbækcenteret vil have dig med på råd

Annonce