Annonce
Ugeavisen Tønder

Ronja Røverdatter på grundskolens scene

Seks styk Ronja Røverdøtre: Maria Muus, Camilla Vedstesen, Andrea Norlyk, Lykke Nybo, Victoria Hansen, Agnete K. Ludvigsen. De seks piger var skiftevis på scenen på Tønder grundskole torsdag i sidste uge. Foto: Martin Franciere
6. årgang opførte i sidste uge Ronja Røverdatter på grundskolen i Tønder. 68 elever var på og bag scenen under Astrid Lindgrens klassiker.
Annonce

TØNDER: En fokus uge med Ronja Røverdatter kulminerede torsdag i sidste uge med 6. årgangs opførelse af Astrid Lindgrens klassiker i skolens aula med forældre, søskende og bedsteforældre som tilskuere.

Eleverne havde øvet replikker, sang og musik i tre uger, dog havde musikere og sangere øvet sig siden efterårsferien, hvor de første gang blev præsenteret for tekst og noder.

De 68 deltagende elever stod naturligvis både på, bag og ved scenen. Men det var måske bemærkelsesværdigt, at hovedrollen som Ronja Røverdatter blev spillet af hele seks Ronjaer.

- Det er for, at vi skal øve mindre replikker, og flere kan få chancen for at stå på scenen, lød forklaringen fra de seks Ronjaer.

Med først en generalprøve torsdag formiddag, og siden aftenens opførelse forandre de mange fremmødte, blev der sat punktum for fokusugen.

Lyd og lys blev styret af den dynamiske duo, Klaus Nielsen og Kristoffer Nørgaard. Mens førstnævnte holdt sig fra rampelyset på grund af sceneskræk, så var Kristoffer Nørgaard bare lettet over, at han ikke havde skullet øve replikker.

- Jeg har ikke sceneskræk. Jeg er bare glad for, at jeg ikke skal sige noget.

Skuespillerne viste deres talent på scenen. Første gang var til generalprøven torsdag formiddag og igen sidst på eftermiddagen for søskende, forældre og bedsteforældre. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce