Annonce
Ugeavisen Tønder

Running Santas indtog Skibbroen i Tønder

Familien Hansen/Najahr var med til opvarmningen før de med resten af løberne blev sendt ud på søndagens Running Santas i Tønder. Foto: Jacob Schultz
Søndag kastede 100 julemandsklædte løbere sig ud i Running Santas.
Annonce

Tønder: Søndag var Skibbroen i Tønder omdannet til målområde for løbet Running Santas. 100 deltagere havde løst billet til løbet - heriblandt familien Najahr/Hansen fra Aabenraa/Toftlund/København.

Familien havde valgt at bruge søndag eftermiddag i Tønder på lidt sightseeing og familiehygge. Og altså en rask lille løbetur.

Bedstemor Susanne Hansen fortalte, at en familiebillet til løbet koster 360 kroner.

- Men så følger der også en fin julemandsdragt med for pengene, sagde Susanne Hansen, der har løbet adskillige maraton gennem tiderne.

Hendes barnebarn Ryan Najahr og sønnen Christopher Hansen skulle prøve kræfter med den hurtige trekilometer-rute, mens resten af familien, der talte en søn, datter, svigerdatter og barnebarnet Madeleine Najahr ville gå den korte gåtur på 2,5 kilometer.

- Det er familiehygge, og så skal vi nok have en æbleskive, når vi er færdige, lød det fra Christopher Hansen, der er ivrig motionist og gerne løber tre gange om ugen.

Men før familien Najahr/Hansen kunne begive sig ud på ruten, var det tid til en let opvarmning, hvor løberne med høje knæløftninger og armsving fik gang i blodomløbet. Det samme gjaldt for de øvrige Running Santas-deltagere.

Rayan Najahr i mål i tiden 25.02, mens Christopher Hansen var to sekunder længere om at bevæge sig de tre kilometer.

Ho, ho, ho. Der var plads til både smil og sjov, da Running Santas blev afviklet i og omkring gågaden søndag eftermiddag. Foto: Jacob Schultz
Ifølge Tønder Løbeklub havde omkring 100 løbere tilmeldt sig Running Santas. Mindst lige så mange fulgte med fra sidelinjen. Foto: Jacob Schultz
Der var også tid til en lille opvarmningssvingom før ruterne blev forceret. Foto: Jacob Schultz
Drenge har også skæg. I hvert fald hvis man er julemandens hurtige hjælpere. Foto: Jacob Schultz
Julemænd i alle aldre stemplede søndag ind på Skibbroen i Tønder for at deltage i Running Santas-løbet. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce