Annonce
Ugeavisen Tønder

Sæt dit præg på Tønder Festival: Møde om havefester afholdes fredag

Citychef i Tønder, Stephan Scheelke, inviterer til forberedende havefestmøde på Hagge's fredag. Arkivfoto: Martin Franciere
Annonce

TØNDER: Som tidligere beskrevet vil forskellige aktører støtte op om Tønder Festival i den weekend, hvor festivalen skulle have fundet sted. Det skal ske med havefester landet over for at sprede festivalstemning, skabe aktiviteter, liv og fællesskab.

Derfor inviterer Torben Jessen, Victoria, og Hans Sjursen, Brinksgaard, i samarbejde med Tønder Festival og citychef Stephan Scheelke nu interesserede restauratører, spisesteder, take away og dagligvarebutikker i hele Tønder Kommune til informationsmøde om samarbejdet.

Idéen til samarbejdet går ud på, at de medvirkende virksomheder og festivalen går sammen om at udforme forskellige festivalpakker, som kan bidrage til festivaloplevelsen og -stemningen hjemme i haverne. Det er så meningen, at pakkerne kan bestilles fra en fælles platform hen over sommeren og støtter samtidig Tønder Festival, som også er ramt økonomisk efter aflysningen.

Tidligere har der været nævnt et andet tidspunkt for mødet, men nu er det sikkert, at det finder sted fredag klokken 8 til 9.30 på Hagge's Musikpub i Tønder, oplyser Stephan Scheelke i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce