Annonce
Ugeavisen Tønder

Sabina elsker heste og smykker

33-årige Sabina Lund Hansen er daglig leder af Tønder Smykke Outlet. Smykkebutikken har afløst Odins Klinge i gågaden i Tønder. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
33-årige Sabina Lund Hansen fra Toftlund er Tønder Smykke Outlets ansigt udadtil. Smykker har afløst heste som hendes største interesse.
Annonce

Tønder: Tønder Smykke Outlet har afløst forretningen Odins Klinge i gågaden i Tønder. Bag disken vil man det meste af tiden støde på 33-årige Sabina Lund Hansen, der bliver daglig leder i smykkebutikken.

- Jeg glæder mig meget til at komme rigtig i gang. Bare det, at jeg nu får mere ansvar og indflydelse på, hvad der skal ske i butikken, og hvordan smykkerne skal præsenteres, er utrolig spændende, lyder det fra Sabina Lund Hansen.

Sabina Lund Hansen vil ikke være helt ukendt for butikkens kunder. Hun har nemlig hjulpet til i Odins Klinge i to sæsoner. Nu tager hun så et step op, og bliver daglig leder i Tønder Smykke Outlet.

- Jeg er sikker på, at det bliver godt. Kunderne her i Tønder er gode. Der er altid et smil på læben og en glad kommentar, når de kommer i butikken. Det er dejligt, konstaterer Sabina Lund Hansen.

Hun er glad for, at hun har fået muligheden for at blive daglig leder i Tønder Smykke Outlet.

- Jeg er så glad. Da jeg fik jobbet tilbudt, sagde jeg ja med et stort smil på læben, fortæller hun.

- Jeg er sikker på, at det bliver godt. Kunderne her i Tønder er gode.

Sabina Lund Hansen, daglig leder af Tønder Smykke Outlet

Annonce

Interesse for heste

Smykker er blevet Sabina Lund Hansens helt store passion og interesse, men sådan har det ikke altid været.

- Efter jeg er begyndt i Odins Klinge, og særligt nu, hvor jeg har fået mere ansvar i Tønder Smykke Outlet, så er min interesse for smykker vokset meget. Så det er nok blevet min hovedinteresse - også efter arbejdstid, siger Sabina Lund Hansen.

Men gennem livet har en anden interesse fyldt rigtigt meget for hende.

- Jeg er jo lidt at en hestepige. Jeg er vokset op med heste, fordi mine forældre har et stutteri. Og jeg har da også stadig en hest, fortæller hun.

Tidligere har Sabina Lund Hansen også været aktiv konkurrencerytter, men det bruger hun ikke længere tid på. Hun bruger dog stadig lidt tid på at undervise i ridning.

- Det er en lille side-interesse. Hestene tager slet, slet ikke så meget af min tid længere, fortæller hun, og supplerer: - Jeg er ikke ude ved min hest hver dag. Den står på stutteriet, så jeg får god hjælp fra mine forældre med at passe den.

Udover sit nye job, har Sabina Lund Hansen også noget andet nyt at forholde sig til i sit liv. Hun har nemlig købt nyt hus sammen med sin forlovede.

- Så nu har jeg nyt job, hus, hund og hest, lyder det med et smil.

Birthe Pedersen er indehaver af Tønder Smykke Outlet. Som daglig leder har hun ansat Sabina Lund Hansen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce