Annonce
Ugeavisen Tønder

Satser på cykelturisme: Tre sønderjyske hoteller med i nyt netværk

Danish Bike Hotels er for dig, der gerne vil være aktiv på ferien, men som samtidigt gerne vil sove i en blød seng om natten. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
I et samarbejde mellem rejseselskabet Danish Biking og hotelkæden Small Danish Hotels er mere end 30 hoteller gået sammen i et nyt netværk, der er målrettet cykelturisme.

DANMARK: Måske er du en af dem, der har skiftet kufferten ud med en cykeltaske, når du tager på ferie. I hvert fald oplever den landsdækkende kæde Small Danish Hotels et stigende antal cykelturister.

Derfor er kæden gået sammen med rejseselskabet Danish Biking om det nye netværk Danish Bike Hotel, der skal gøre det nemmere for turister at planlægge deres cykelferie.

- Vi udvikler vores hoteloplevelser i takt med de trends, vi ser i ferie- og fritidsmarkedet. De senere år har vi har oplevet en stigende efterspørgsel efter cykelophold, hvor gæstfriheden er lige stor til både cykler og ryttere, siger Jørgen Christensen, der er direktør i Small Danish Hotels i en pressemeddelelse.

Annonce

Over 30 hoteller er med i det nye netværk herunder tre i Sønderjylland, der er placeret i henholdsvis Tønder, Gråsten og Sønderborg.

Inspiration fra udlandet

Cykelhotellerne, som de bliver kaldt, skiller sig ud ved at have forkælelse til både gæst og cykel. Derfor kan alle hoteller tilbyde indendørs opbevaring af cyklen samt det mest nødvendige værktøj og pumper, så cyklen kan komme i topform inden næste etape af ferien.

- Mange har rykket herreturen ud på raceren eller på mountainbikesporet, og cykelfolket vil gerne kombinere stram kæde og høj puls med god mad og bløde dyner. Hotellerne i Danish Bike Hotels ligger klos op ad Danmarks mange cykelruter og attraktive landevejsstræk, så cykelturene bliver nu langt nemmere at arrangere, siger Jørgen Christensen i pressemeddelelse.


Mange har rykket herreturen ud på raceren eller på mountainbikesporet, og cykelfolket vil gerne kombinere stram kæde og høj puls med god mad og bløde dyner.

Jørgen Christensen


Danish Bike Hotel blev etableret i 2020 med inspiration fra blandt andet Italien, Østrig og Tyskland.

- Vi har sat turbo på projektet under covid-19, så vi nu står med et lækkert koncept til cykelentusiaster, der ikke kan rejse sydover. Danish Bike Hotels giver et samlet overblik over mulighederne i Danmark og skræddersyer cykeloplevelserne både for Hr. og Fru Danmark, som vil ud på en hyggetur samt for individuelle semiprofessionelle og grupper, der vil gå hårdere til pedalerne, Jørgen Christensen i pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Ugeavisen Tønder

25-års jubilæum

Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Annonce