Annonce
Ugeavisen Tønder

Se de lokale nominerede: De er med i opløbet til Sydjyllands bedste pizza

Ristorante Pavarotti er sammen med Skærbæk Pizza og Kebabhouse og Toftlund Pizza & Kebab House blandt de 50 nominerede til Sydjyllands bedste pizzasted. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard.
Endnu en gang leder Opdag Danmark efter Sydjyllands bedste pizzasted. I år er tre lokale pizzeriaer blevet nomineret.

Tønder: Ristorante Pavarotti, Skærbæk Pizza og Kebabhouse og Toftlund Pizza & Kebab House. Udover at værne om en god pizza, så har de tre steder også noget andet tilfælles. De er nemlig alle blandt de nominerede til Sydjyllands bedste pizzasted.

Det er onlineportalen Opdag Danmark, der endnu en gang står bag konkurrencen. I år er 50 nominerede med i opløbet til Sydjyllands bedste pizzasted. Alle kan være med til at bestemme udfaldet, da afgørelsen sker via sms-stemmer.

Thomas Micoletti ejer Ristorante Pavarotti i Tønder, der altså af en af de tre nominerede i Tønder kommune.

- Det betyder meget, fordi jeg altid prøver at lave det bedste. Jeg går meget op i kvalitet og at lave et super produkt. Jeg var godt klar over, at det var godt, men når du bliver nomineret, så får du jo også at vide fra andre, at du laver nogle gode ting, siger ejeren, der først blev bekendt med nomineringen mandag, fordi en mail var blevet sendt forkert.

Umiddelbart efter nomineringen lagde Thomas Micoletti et opslag op på restaurantens Facebookprofil med den gode nyhed. Så selvom han er kommet lidt sent i gang med konkurrencen, der begyndte den 14. januar, så er han glad for de over 50 stemmer, som han allerede har fået.

Sådan stemmer du

Der kan stemmes frem til den 28. januar kl. 12.00.

Stemmer afgives via sms, det koster kun almindelig sms-takst.

Du kan stemme på:

  • Toftlund Pizza & Kebab House ved at sende PZA 338 til 92 45 24 04.
  • Ristorante Pavarotti ved at sende PZA 189 til 92 45 24 04.
  • Skærbæk Pizza og Kebabhouse ved at sen PZA 273 92 45 24 04.

Alle nominerede kan ses på Opdag Danmarks hjemmeside.

Annonce

Svært at konkurrere med de store byer

I skrivende stund ligger Billund Pizza & Steak House på en klar førsteplads med over 1700 stemmer, og Thomas Micoletti er godt klar over, at det kan være svært at hive sejren hjem for restauranter i de små byer.

- Der er masser af gæster, der godt kan lide vores mad, så jeg synes, der er kommet mange stemmer allerede, men jeg vil gerne have flere, hvis folk kan lide vores mad. Men vi er jo en lille by, så det er jo en del sværere for os at få så mange stemmer, end det er for dem i de større byer, siger Thomas Micoletti.

Dog har han ikke mistet modet, selvom det kræver en god opbakning, for det synes ejeren, at vi er gode til i de mindre samfund.

- Vi er ikke så mange, men vi støtter hinanden, så jeg tror også, det kan blive godt, siger han.

Konkurrencen løber indtil den 28. januar klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce