Annonce
Ugeavisen Tønder

Se kunst på nettet: Dan Thuesen udstiller i Galleri Tønder

Det er ikke første gang, at Galleri Tønder, med Susanne Fricke og Hans Jørgen Hansen, i spidsen må tænke ud af boksen, når det kommer til at servere god kunst for galleriets gæster. Det samme gjorde sig gældende under den første nedlukning, hvor man holdt fernisering med tidsbestilling. Denne gang foregår tingene udelukkende på nettet. Arkivfoto: Jacob Schultz

Tønder:  Fredag den 15. november starter årets første udstilling i Galleri Tønder med den lokale maler, fotograf og grafiker Dan Thuesen, der også er kendt som “Marskens Maler”.

På udstillingen vil der være såvel fotografiske billeder som oliemalerier fra Marsklandet og Vadehavet.

Udstillingen bliver dog ret utraditionel på grund af den aktuelle coronasituation, men helt undvære nye udstillinger, skal Galleri Tønders gæster altså ikke. Udstillingen kan nemlig ses på galleriets hjemmeside fra fredag den 15. januar klokken 16. Man kan også følge udstillingen på galleriets Facebook og Instagram profil.

- Vi håber, at mange vil benytte muligheden for at se udstillingen på nettet. Vi er klar ved telefonen, lyder det fra galleriet i en pressemeddelelse.

Udstillingen løber frem til den 27. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce