Annonce
Ugeavisen Tønder

Sigurd Barrett gæster Schweizerhalle

Sigurd Barrett gæster den 1. september Schweizerhalle med spændende fortællinger om genforeningen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

TØNDER: 4. og 5. klasses-eleverne fra hele Tønder Kommune kan se frem til noget af en oplevelse tirsdag den 1. september i Tønder kulturhus, Schweizerhalle. Her skal de nemlig opleve Sigurd Barrett.

Sigurd Barrett er kendt fra børne tv og for sine medlevende fortællinger. Han har skrevet bøger om blandt andet Danmarkshistorien og Bibelhistorier for børn og voksne.

I Schweizerhalle skal Sigurd Barrett fortælle de unge om genforeningen på en faglig, indlevende og humoristisk måde. Med sig har han et 4-mands band, hvor der også lægges stor vægt på at formidle gennem musik og sang.

Oprindeligt skulle der være to koncerter. Det er nu blevet udvidet til tre koncerter, så det kan foregå efter corona-reglerne med afspritning, plads og afstand

Fortællekoncerterne arrangeres af Foreningen Norden og Tønder Amts Grænseforening med økonomisk støtte fra Tønder Kommune og Grænseforeningen på landsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce