Annonce
Ugeavisen Tønder

Skærbæk afholder fredagshygge

Skærbækcentret, Byfesten og Skærbæk erhverv byder sammen med en lang række lokale foreninger på sensommerfest til september. Arkivfoto.

Skærbæk: Efter en lang periode med nedlukning og corona-restriktioner sker der igen noget i Skærbæk. For fredag den 18. juni er der inviteret til aftenhygge og Open by night i Skærbæk.

Arrangementet foregår i Storegade. Det hele begynder klokken 15.30, hvor der vil ske en overrækkelse af "Den Gyldne Kost", som har været en årlig tradition igennem mange år i forbindelse med Skærbæk Byfest, men som man i år har været nødt til at aflyse. Denne anerkendelse er blevet overrakt til en virksomhed eller organisation, som på den ene eller anden måde har gjort sig positiv bemærket i lokalsamfundet.

Fra klokken 18.00 til 21.00 er der forskellige boder med lokale lækkerier opstillet i Storegade. Der bliver rig mulighed for at få noget godt at spise, ligesom der vil være lækker is til dessert.

Annonce

Det vil være muligt at møde lokale producenter af drikkevarer, bolsjer, honning og ost.

Derudover vil der være livemusik med duoen Shubi For Sjov Duo fra kl. 18.30 til 20.30, hvor publikum, uanset alder, kan synge med på de uforglemmelige ShiBuDua hits som Hvalborg, Vuffeli Vov, Den røde tråd, Danmark og mange flere.

Arrangørerne tager forbehold for ændringer i programmet i forhold til covid-19, men opfordrer alle til at passe godt på hinanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce