Annonce
Ugeavisen Tønder

Skole i Løgumkloster fik check på 30.000 kroner

Det var filialchef Gerda Petersen (tv), der overrakte checken på de 30.000 kroner til den nye legeplads. Foro: Deutsche Schule Løgumkloster.
Deutsche Schule Løgumkloster har fået en økonomisk håndsrækning fra Sparekassen Løgumklosters Fond, der har bidraget med 30.000 til projektet.

LØGUMKLOSTER: Der skal gang i byggerierne på Deutsche Schule Løgumkloster. I 2021 skal der både bygges en ny børnehave, klasseværelse og parkeringsplads til personalet. Derudover skal der også anlægges en ny legeplads.

Her har skolen fået en økonomisk håndsrækning fra Sparekassen Løgumklosters Fond, der har bidraget med 30.000 til projektet.

- Vi er meget glade for, at vores lokale pengeinstitut understøtter os så gavmildt, siger Connie Meyhoff Thaysen, der er skoleleder på Deutsche Schule Løgumkloster.

Annonce

Det er ikke første gang, at skolen få gavn af den lokale fond, der blev grundlagt i 2009.

Forberedelserne til de mange nye byggerier er i fuld gang. Skolen har flyttet de planter, der kunne redes fra byggeriet, men til vinter vil der dog blive fældet nogle træet ud med Vænget, hvor den nye parkeringsplads skal etableres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Annonce