Annonce
Ugeavisen Tønder

Svømmehallen gøres lækker for halvanden million kroner

Så lille ser bademster Lone Madsen ud, når hun sidder på bunden af det tomme bassin. Bassinnet skal have ny folie i bunden og på siderne, og er derfor tømt for vand. Foto: Martin Franciere
Svømmehallen i Tønder Sport- og Fritidscenter er lige nu ved at blive renoveret for halvanden million kroner.
Annonce

TØNDER: Der er ingen larmende badegæster i svømmehallen i Tønder Sport- og Fritidscenter. Til gengæld er håndværkere er i gang med at renovere det store svømmebassin, der skal have lagt ny folie i bunden og på siderne.

Der er også opsat nye lysarmaturer i hele hallen, og så har væggene fået friske farver.
Det var egentlig ikke meningen, at svømmehallen skulle være renoveret lige nu. Det skulle faktisk først have været i perioden 15. juni til 15. august. Men coronasituationen bevirkede, at man lige så godt kunne benytte sig af, at Danmark var lukket ned, fortæller bademester Lone Madsen.

Håndværkerne gik i gang med arbejdet for godt fire uger siden og er dermed nået godt og vel halvvejs nu.

- Folien i 25-meter bassinnet var 10 år gammel og trængte til en udskiftning. Desuden har vi fået malet hele svømmehallen - der mangler dog stadig at blive malet et par sidevægge i grøn, og så har vi fået ordnet fuger i omklædningsrummene og fået ny belysning i hele svømmehallen, fortæller Lone Madsen.

Når svømmehallen åbner igen - tidligst den 8. juli - så er det med et par nyheder. Der indrettes et loungehjørne, og så får dampbadet tilføjet en koldtvandsspand, så man kan få det kolde gys efter at være dampet godt igennem.
Lone Madsen har været bademester i godt seks år. Hendes far, Verner Jørgensen, var også bademester her frem til 1989. Foto: Martin Franciere
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce