Annonce
Ugeavisen Tønder

Tønderløb fik byen til at summe

Der var flotte medaljer til alle børn, der var med i børneløbet under årets Tønderløb. Foto: Claus Thorsted
Lørdag havde 457 løbere besluttet sig for at løbe en tur rundt i Tønder til årets Tønderløb. Lidt flere end sidste år, og det gode vejr trak de ekstra løbere til.
Annonce

Tønder: Torvet i Tønder stod lørdag på den anden ende. Det summede af liv og glade dage, og årsagen var det traditionsrige Tønderløbet, der lørdag havde start for 23. gang.

I år havde 457 meldt sig til, og heraf var der omkring 60, der først besluttede sig på selve dagen. De forholdsvis mange eftertilmeldinger skyldes nok det gode vejr, hvor solen skinnede og gjorde løbeturen - om ikke nødvendigvis hyggelig, så i hvert fald udholdelig for de mange aktive løbere.

Der var da også mange smil at spore på Torvet hos de mange deltagere. For som formand for Sundhedsudvalget, Irene Holk Lund (V), så rigtigt sagde, så får man mere energi, hvis man bruger energi.

De kom først

Børneløbet 1,8 kilometer

1. Noah Sezer

2. Joel Pudlo

3. Melanie Wilson

5 kilometer

1. Maja Alm

2. Troels Larsen

3. Christian Andersen

10 kilometer

1. Johannes Jepsen

2. Cecilie Marcimak

3. Patrick Thomas

15 kilometer

1. Brian Schaadt-Hansen

2. Dagmar Clausen

3. Morten Wolff

Halvmarathon

1. Max Boderskov

2. Carsten Jepsen

3. Aqquluuti Larsen

Alle resultater og tider kan ses på www.sportstiming.dk

Annonce

En ny rundstrækning

I år kunne løberne glæde sig over, at alle kilometer skulle løbes indenfor Tønder bygrænse. Arrangørerne, Tønder Løbeklub, havde nemlig i år som noget nyt lagt ruten via en fem kilometer lang rundstrækning i den indre by. Dette var gjort i håbet om, at løbet bliver endnu mere folkeligt, og at løberne kan få glæde af, at endnu flere kan heppe på dem, mens de løber.

Som en udløber af den nye rundstrækning, bød Tønderløbet i år på en ekstra distance, som løberne kunne vælge. Dermed var der i år mulighed for at løbe 1,8 kilometer (kun for børn), fem kilometer, 10 kilometer, 15 kilometer og en halvmarathon.

Inga Stein Michelsen, Poul Erik Hansen og Chresten Michelsen var blandt de mange fra Tønder Løbeklub, der var med til at få alle ting til at forløbe efter planen. Foto: Claus Thorsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce