Annonce
Ugeavisen Tønder

Tønders handlende kan tage aftenen i brug

Gågaden i Tønder kommer til at summe af aktiviteter, når der fredag inviteres til By Night i byen. Hvem ved - måske er det allerede nu, at de første julegaver skal i hus?Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
På fredag diskes der op med By Night fra byens butikker. Her kan der gøres gode shoppe-kup, og butikkerne holder længe åbent.
Annonce

Tønder: På fredag står den på Open By Night i Tønder. Her holder butikkerne længe åbent, så du kan shoppe gode tilbud helt frem til klokken 22.

Butikkerne sørger for, at der også er gode smagsprøver parat, så du kan krydre turen på gågaden med lidt lækre smagsindtryk.

Fra Brinksgaard er det den lokale gin og rom, der kan smages, mens man også hos Kong Christian er klar med lækre smagsprøver på tapas.

Udover gode tilbud og smagsprøver serveres der også kræs for øregangene. På torvet kan man nemlig klokken 18 opleve Kenny Peter med sin synnejysk sang fra æ Marsk.

Annonce

Pluk og vind

Tønder Handelsstandsforening har besluttet igen at give byens gæster mulighed for at vinde et såkaldt by-gavekort.

For at deltage i konkurrencen om et gavekort til 500 kroner, skal man udfylde sin bon, som man har fået fra et køb i butikkerne, med sit mobilnummer og navn. Herefter skal man aflevere bonnen ved Kino Bar senest på fredag kl. 21.30. Hvis man er blandt de heldige vindere, får man den gode nyhed på en sms.

Hos Jefsens Bog og Idé sørger de for, at man ikke en gang behøver at være heldig, eller have pengepungen frem, for at komme hjem fra byen med noget.

Her gentager de nemlig den populære "pluk en bog"-tradition.

- Vi gentager traditionen med at hænge bøger op i træerne på gågaden, fortæller indehaver Lena Jefsen., og fortsætter - Vi hænger bøgerne i træerne dagen igennem, og håber på, at publikum vil respektere at det først er fra klokken 20, at man må plukke sig en bog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce