Annonce
Ugeavisen Tønder

Teater strækker våben: Aflyser tre forestillinger men satser stort i næste sæson

Palle Guldbrandsen går på pension Foto: André Thorup
Tønder Teater håber på at komme på scenen sidst i april, men aflyser tre andre forestillinger. Den lokale teaterforening satser stort på næste sæson, hvor hele 15 forestillinger kan komme i spil.

TØNDER: - Det er rigtig træls.

Sådan lyder det fra formanden for Tønder Teater, Palle Guldbrandsen, i forbindelse med, at den lokale teaterforening ser sig nødsaget til at aflyse hele tre forestillinger.

Det drejer sig om den store - og udsolgte - familieforestilling Robin Hood, som ellers var blevet rykket fra januar helt frem til den 23. marts. Det gælder også for børneforestillingen "Vitello", som skulle være opført den 25. marts. Det lykkedes heller ikke at få en alternativ dato til danseforestilling "JUMP".

- Vi forsøgte til det sidste at finde alternative datoer til alle tre  forestillinger, men uden held, lyder det fra Palle Guldbrandsen.

Den eneste forestilling, som efter alle solemærker at dømme ikke bliver ramt af covid 19 er Figaros lystige nyfortolkning af "De tre musketerer", der er på plakaten i Schweizerhalle i Tønder den 27. april.

- Det tror vi på kan lade sig gøre. Der vil stadig være restriktioner, men dem regner vi bestemt med at kunne leve op til. Alle, der elsker musik og et godt grin, kan dermed trods alt se frem til en god sæsonafslutning, lyder det fra formanden.


Trods de usikre tider binder vi an med et omfattende program, helt op til 15 forestillinger.

Palle Guldbrandsen, formand, Tønder Teater


Tønder Teater har kontaktet eller vil kontakte alle, der har købt billet til en af de tre aflyste forestillinger. De vil selvfølgelig hurtigst muligt få deres penge retur, og ifølge Palle Guldbrandsen er det en god idé at gemme pengene. For netop nu arbejder teaterforeningen på at tilrettelægge sæson 2021/2022, og der bliver efter alt at dømme meget at se frem til.

- Trods de usikre tider binder vi an med et omfattende program - helt op til 15 forestillinger. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har et tæt samarbejde med skolerne, og fordi Tønder Kommune yder støtte til en forestilling til afgangseleverne. De har indtil videre været lidt oversete, siger Palle Guldbrandsen.

Endnu er ikke alle aftaler endelig på plads, men Palle Guldbrandsen bebuder, at afløseren for den aflyste Robin Hood-forestilling bliver Folketeatrets opsætning af Pippi Langstrømpe. Der er også et klassisk drama i form af Ibsens "Gengangere" på vej til Tønder, ligesom en musikforestilling med sange fra Arbejdersangbogen er i spil.

- Hele programmet vil blive offentliggjort på vores hjemmeside www.toenderteater.dk. omkring påske, bebuder Palle Guldbrandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce