Annonce
Ugeavisen Tønder

Tilbud fra Ballast: Kom gratis i biografen

Mads Mikkelsen giver den godt og grundigt gas i Druk. Nu kan du se filmen gratis med Ballast i Toftlund og Tønder. Foto: Druk/Henrik Ohsten

TØNDER/TOFTLUND: Nu er der mulighed for at komme gratis i biffen og se filmen Druk med en række af Danmarks største skuespillere. Ballast, der behandler børn og unge fra familier med alkoholmisbrug, står bag invitationen.

I filmen DRUK sætter fire gymnasielærere og venner sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Tanken er, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen, og får kreativiteten til at stige. Det fungerer. På kort sigt. Men uden af afsløre for meget kan vi godt konkludere, at eksperimentet med alkohol kører af sporet.

Det oplever Ballast hver eneste dag. Ballast behandler børn og unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug. De oplever typisk, at børn og unge må tilsidesætte egne behov, blive voksne for tidligt og får svært ved at tolke, føle og udtrykke følelser.

Annonce

I Danmark vokser 122.000 børn op i familier med alkohol- eller stofmisbrug. Det svarer til, at der i hver eneste skoleklasse sidder to børn fra misbrugsfamilier.

Ballast tilbyder gratis billetter til filmen Druk i Toftlund Biograf den 26. oktober kl. 16 og Biografen 1&2 i Tønder den 29. oktober kl. 16. Billetter bestilles hos behandler Annette Fugleberg Wind fra Ballast på afw@kfumsoc.dk (skriv hvilken biograf og antal ønskede billetter).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Ugeavisen Tønder

25-års jubilæum

Ugeavisen Tønder

40 år hos Ecco

Annonce