Annonce
Ugeavisen Tønder

TM Tønder gør det: Henter femte sejr i træk

Christian Trans gjordet det godt, efter at han blev skiftet ind i kampen mod FIF på Frederiksberg. Det blev til flere 100-procents redninger og sikrede TMT-sejren. Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

TØNDER/FREDERIKSBERG: Først var det HEI, så Roskilde, HØI Elite, HC Odense og lørdag eftermiddag tog håndboldherrerne fra Tønder den femte skalp i træk. Dermed har Tønder fået 10 vigtige point ind på kontoen, før de næste svære kampe mod topmodstandere venter.

Sejren og de to point var forventet. Alligevel varmede det godt, da holdet og cheftræner Jan Paulsen var på vej hjem i bussen efter lørdagens kamp.

- Vi har gravet os op og fået tingene til at fungere. Spillerne modtager det på en god måde, så selv om det var rodet, og vi lod os stresse, så lykkedes det flot, siger cheftræneren og peger på, at det lykkedes for stregspillerne at score 10 mål på 11 forsøg:

- Det er flot.

Træner Jan Paulsen sender roser til den hollandske spiller, Lars Kooij, der netop er hentet til Tønder fra Flensburg-Handewitt. Han stod som en klippe i forsvaret og gjorde god figur, fortæller han.

- Det var ikke let for ham, men han byder sig til, når de andre havde brug for en pause.

TM Tønder møder hjemme næste søndag Otterup HK. Kampen spilles klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce