Annonce
Ugeavisen Tønder

TM Tønder tabte første hjemmekamp

TM Tønder tabte knebent i hjemmekampen mod HC Midtjylland. Her er der Alexander Hansen, der kæmper hårdt. Foto: Flemming Andersen
Et godt kæmpende TM Tønder-hold måtte se sig slået med ét mål, da de søndag tog mod oprykkerne fra HC Midtjylland i Tønder hal 2.
Annonce

Tønder: Lige ved og næsten.

Der blev ingen point til TM Tønder, da de spillede første hjemmekamp i sæsonen i herrernes 1. division. Modstanderne var sidste sæsons oprykkere fra HC Midtjylland, og de gav Tønder kamp til stregen.

TM Tønder kæmpede alt, hvad de har lært, og var da også foran med to mål ved pausen. I anden halvleg var føringen på et tidspunkt på tre mål, men udeholdet blev ved med at kæmpe, og efter 18 minutter stod det igen helt lige mellem de to hold.

Resten af kampen blev jævnbyrdig, hvor de to hold nærmest skiftedes til at score. Med et par minutter igen kunne TM Tønder have afgjort kampen, da HC Midtjylland får en spiller vist ud i to minutter. Desværre brænder TMT en oplagt chance, og gæsterne scorer i undertal. Det lykkedes alligevel TM Tønder af få udlignet med 17 sekunder tilbage af kampen, men gæsterne scorer i kampens døende sekunder, og TM Tønder taber den tætte kamp 25-26. Dermed er der fortsat 0 point til holdet fra Tønder i denne sæson.

I kampen bliver både Jimmi Elmgaard og Timmi Ejmar skadet. Felix Kasch, derimod, spiller en forrygende kamp for TMT, og scorer ni mål. Han bliver efter kampen kåret til kampens spiller.

TM Tønder spiller næste hjemmekamp den 22. september kl. 14 i Tønder hal 2 mod Roskilde Håndbold.

Det blev gået til stålet i søndagens hjemmekamp mod HC Midtjylland. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce