Annonce
Ugeavisen Tønder

To arbejdspladser i kommunen er hædret som årets elevplads

VK Data Møgeltønder er af HK Privat Sydjylland kåret som årets elevplads indenfor administration blandt et rekordhøjt antal indstillinger. Pressefoto
VK DATA ved Møgeltønder er af HK Privat Sydjylland blevet kåret som årets elevplads indenfor administration, mens Tønder Revision i Løgumkloster vandt titlen indenfor revision

Møgeltønder/Løgumkloster:  I Tønder-området er virksomhederne gode til at have elever, i hvert fald indenfor områderne revision og administration. De to virksomheder Tønder Revision i Løgumkloster og VK DATA i Møgeltønder har i hvert fald vundet æren at blive kåret som årets bedste elevpladser indenfor deres områder af HK Privat Sydjylland.

VK DATA blev indstillet af elev Pia Kristensen, som bor i området. Hun havde som 55-årig svært ved at finde en elevplads, indtil hun kontaktede firmaet, selv om det slet ikke var godkendt til at tage administrationselever. Den sag kom hurtigt på plads, så hun først kunne få sin elevplads, og siden er blevet ansat, fra hun er færdiguddannet. I sin indstilling til dommerkomiteen skriver hun blandt andet:

- Vi er i virksomheden som en stor familie. Som elev får man ansvar fra dag ét. Jeg synes, det er rart at få fingrene dybt begravet fra første dag, og man lærer alle vinkler og kroge, mener Pia Kristensen.

Annonce
Tønder Revision er kåret som årets elevplads indenfor revision. Pressefoto

Ved Tønder Revision er det revisionselev Mathilde Søs Skoffer Kazimirzak, der har nomineret. Hun kan se en stor, positiv forskel på, hvad hun oplever som elev i forhold til mange af hendes klassekammerater, der er i andre virksomheder:

- Jeg syntes selv, at jeg har fået lov til rigtig meget i forhold til, at jeg ikke har været elev i mere end et år. Jeg er taknemmelig for at være elev hos Tønder Revision, fordi de ser mig som en person og mine egenskaber bliver brugt på den rigtige måde, så det både fremmer mig som elev og som menneske, skriver hun.

Fem områder

Prisen som årets elev og årets elevplads 2021 gives af HK Privat Sydjylland til modtagere indenfor hvert af de fem fagområder revision, økonomi, administration, spedition og tandklinikassistent. Fælles for eleverne er, at de både er fagligt dygtige og samtidig gør noget positivt for arbejdsmiljøet på arbejdspladsen, altså er gode kolleger. For virksomhederne gælder, at de udvikler deres elever og skaber et positivt arbejdsmiljø med fokus på læring. Elever kan indstille deres arbejdspladser og omvendt, og en dommerkomité vælger vinderne. I år er der indkommet 73 indstillinger, og det er rekord. /beskj


Annonce
Ugeavisen Tønder

Jørgen Hansen Biler bliver speedway sponsor

Annonce
Ugeavisen Tønder

Formand for Danmarks Østersfestival får endnu en post

Annonce
Ugeavisen Tønder

Nyansættelse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Jagten er gået ind på Trine Jepsens efterfølger: Hvem skal være ny direktør på Schackenborg?

Ugeavisen Tønder

Der er støtte at hente til lokale projekter

Ugeavisen Tønder

Kan du slå 73 millioner skridt?

Ugeavisen Tønder

Værthus skifter hænder: - For syv år siden sagde jeg, den bliver min

Ugeavisen Tønder

Jul på Schackenborg var en succes

Ugeavisen Tønder

Apotekerne i Skærbæk og Toftlund er klar til at vaccinere

Ugeavisen Tønder

To arbejdspladser i kommunen er hædret som årets elevplads

Ugeavisen Tønder

Bredebro har fået gang i mange initiativer

Ugeavisen Tønder

Klumme: Lad Stine mæ æ biffel genopstå i bronze

Annonce