Annonce
Ugeavisen Tønder

To værdifulde sejre i træk er afgørende for TM Tønder

Inden den forgangne uges to kampe i 1. division havde TM Tønder for alvor ryggen mod muren. Det har de for så vidt stadig, men de to sejre holder for alvor TMT inde i kampen om at undgå nedrykningsspillet. Foto: Flemming Andersen
En god uge var lige hvad TM Tønder manglede i bestræbelserne på at holde sig inde i kampen om at blive i håndboldens 1. division - og en god uge var lige, hvad Jan Paulsens rødklædte tropper har haft.
Annonce

TØNDER/ROSKILDE: Først sejrede TM Tønder på hjemmebane med overbevisende 30-27 mod HEI Skæring, og søndag i sidste uge fortsatte de pointhøsten med en tolvmålssejr over 1. divisions prygelknabe, Roskilde Håndbold. Alt i alt to resultater og en pointhøst som luner på kontoen, og som er et tegn på et hold, der er inde i en god udvikling, hvis man spørger cheftræner Jan Paulsen.

De gode takter skyldes nemlig ikke mindst en fortsat stor indsats omkring at styrke TM Tønders defensiv:

- Vi stod godt imod og har et stort fokus på netop defensiven i øjeblikket. Det viste sig, for vi var endnu bedre på forsvar og mål i dag (mod Roskilde, red.) end vi var sidst mod HEI. Vi gør hele tiden fremskridt i defensiven og fik god succes med at bruge Benjamin Holm meget derinde. Han gør det rigtig godt, og han sikrer, at vi får lidt flere kræfter derinde. Det skal vi bygge videre på, forklarede Jan Paulsen efter kampen.

Næste gang er der stærkere modstand på programmet, når TM Tønder søndag den 26. januar får HØJ Elite fra Ølstykke på besøg. Sjællænderne ligger aktuelt midt i tabellen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce