Annonce
Ugeavisen Tønder

Tre gratis oplevelser: Lars Brygmann fortæller om tur over indlandsisen

Skuespiller Lars Brygmann fortæller online om sin rejse over indlandsisen sammen med ni krigsveteraner. Foto: Pressefoto
I FOF-regi kan man nu høre tre foredrag gratis. FOF-skoleleder i Tønder, Merethe Juul, fortæller, at tilbuddet blandt andet er en tak til alle dem, der har bakket op om FOF i en svær tid.

Tønder: FOF er i en coronatid, der har budt på masser af aflysninger, nu klar med et tilbud til alle danskere. Under overskriften ”Mens vi venter…” søsætter FOF et gratis foredragstilbud - online kan man i marts høre både Lars Brygmann, Sara Omar og René Dahl Andersen. Det oplyser FOF Tønder i en pressemeddelelse.

Mandag den 8. marts fortæller skuespiller Lars Brygmann om sin rejse over indlandsisen sammen med ni krigsveteraner.

Onsdag den 10. marts taler Sara Omar med afsæt i sit forfatterskab med Anne Sophia Hermansen om sit syn på menneskers fundamentale rettigheder.

Tirsdag den 16. marts giver René Dahl Andersen, der som ansat i Politiets Efterretningstjeneste har infiltreret hårde kriminelle miljøer, et indblik i den kriminelle underverden.

Annonce

En tak

Alle tre foredrag begynder klokken 19, og varer cirka en halv time.

- Vi håber, at vores tre foredragsholdere kan give en mental vitaminindsprøjtning til dem, der ser med. Og vi har valgt at gøre tilbuddet gratis, fordi vi gerne vil kvittere for den opbakning, vi har fået under corona-nedlukningen. Så vores tilbud er også en tak til alle dem, der har bakket op om os i en svær tid, fortæller Merethe Juul, skoleleder i FOF Tønder, i pressemeddelelsen.

- Vi vil gerne sende en stor buket roser til vores deltagere og undervisere, der har taget de mange logistiske udfordringer i stiv arm.

Skolelederen retter også en tak til både de lokale og de nationale politikere:

- Vi vil i FOF også gerne sige tak til de mange politikere i kommuner og Folketing. Deres økonomiske håndsrækning har været med til at sikre, at vi kan slå dørene op med masser af kurser og foredrag, når aftenskolerne igen får lov til at åbne, fortæller Merethe Juul i pressemeddelelsen.

Tilmelding til de digitale foredrag er nødvendig, selv om de er gratis. Tilmelding kan ske på hjemmesiden www.fof.dk/toender, hvor man også kan læse mere om de enkelte foredrag.


Vi håber, at vores tre foredragsholdere kan give en mental vitaminindsprøjtning til dem, der ser med.

Merete Juul, skoleleder i FOF Tønder
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Kære læser: To bliver til én

Annonce