Annonce
Ugeavisen Tønder

TSF Fodbold udskyder stor fejring et år

Formand Kasper Sørensen og resten af TSF Fodbold venter nu til næste år med at fejre klubbens 100 års jubilæum. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
TSF Fodbold skulle den 16. og 17. maj have fejret klubbens 100 års jubilæum, men festlighederne er udskudt til næste år.
Annonce

Tønder: TSF Fodbold skulle den 16. og 17. maj have fejret klubbens 100 års fødselsdag, men arrangementet er udskudt. Det fortæller klubbens formand Kasper Sørensen.

- Det er besluttet, at vi rykker det til næste år, fortæller han.

Årsagen er coronakrisen.

- Det giver ikke nogen mening for os at holde det. Det er selvfølgelig pivhamrende ærgerligt, men der er noget, der hedder sundhed, der er vigtigere, så det har vi selvfølgelig også taget til efterretning, fortæller Kasper Sørensen, der også peger på, at man på nuværende tidspunkt ikke ved, hvor mange, man må samles.

Tanken er, at klubben i maj næste år så fejrer både 100 års og 101 års fødselsdag.

Annonce

Plaster på såret

Årets fejring skulle have budt på fodboldkampe begge dage samt diverse boder og en hoppeborg. Det hele var mere eller mindre på plads.

Kasper Sørensen fortæller, at klubben ikke umiddelbart rammes økonomisk af udskydelsen - det skyldes blandt andet gode aftaler.

Den jubilæumsbog med historisk indhold, som udgives i forbindelse med 100 års jubilæet, skal interesserede ikke vente helt til næste år på. Den er sendt i trykken og kommer i den kommende tid til salg for 100 kroner.

- Det glæder vi os til - at der kommer et lille plaster på såret den vej rundt, fortæller klubbens formand.

Bogen udgives i 650 eksemplarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce