Annonce
Ugeavisen Tønder

Udvidede åbningstider: Nu kan du blive testet i weekenderne i Tønder

Corona-teststationen i Tønder udvider åbningstiderne. Foto: André Thorup

Tønder: Nu bliver det endnu nemmere at få en tid til en coronatest. For Region Syddanmark har udvidet åbningstiderne i hele regionen. På teststationen i Tønder betyder det, at du kan blive testet både tidligere og senere på dagen samt i weekenden.

Ændringerne i åbningstiden træder i kraft i Tønder fra lørdag den 30. januar. Herfra vil det være muligt at få en test i tidsrummet 7.30 til 18.30.

- Jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde tests til syddanskerne både morgen og aften, og at teststationerne også har åbent i weekender. Samlet set betyder det, at det bliver nemmere at for syddanskerne at finde en tid, der passer godt i kalenderen, og jeg håber, at mange vil tage en test i ydertimerne eller booke en tid i weekenden, hvor der generelt er mange ledige tider, siger Kurt Espersen, koncerndirektør Region Syddanmark, i en pressemeddelelse.

De udvidede åbningstider kommer i kølvandet på opfordring om, at medarbejdere, der møder ind på deres arbejdspladser, lader sig teste fast mindst en gang om ugen.

Coronatest skal forsat bookes via www.coronaprover.dk.

Teststeder og åbningstider i Sønderjylland

  • Tønder: 7.30-18.30 (alle dage fra 30. januar).
  • Sønderborg: 7-17 (hverdage) og 9-17 (weekender).
  • Rødekro: 7-17 (hverdage) og 9-17 (weekender).
  • Frøslev: 9-17 (alle dage).
  • Kruså: 9:30-16:30 (alle dage)
  • Haderslev: 7.30-18.30 (alle dage fra 30. januar).
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce