Annonce
Ugeavisen Tønder

Ugeavisens ønsketræ er klar til at blive plyndret

Dorit Hansen fra Mediehuset Tønder har været i gang med at pynte ønsketræet i Mediehusets foyer med julehjerter, hvorpå der står ønsker fra udsatte børn i Tønder Kommune.Foto: Betina Skjønnemand
Annonce

Tønder: I foyeren hos Mediehuset i Tønder står et flot pyntet juletræ. Træet er fyldt af røde julekugler og fine hjerter - hver med et par håndskrevne linjer.

På hver af hjerterne står nemlig skrevet et julegave, som et udsat barn i Tønder Kommune har ønsket sig til jul. Det er Tønder Kommune, der har været behjælpelig med at finde frem til de børn, der har mest behov.

Håbet er, at borgere i Tønder og omegn vil lægge vejen forbi ønsketræet i Mediehuset, plukke et hjerte på træet, og købe gaven, der står på hjertet til et barn, der har brug for en lille, ekstra gave til jul.

Man kan plukke hjerter fra træet frem til den 13. december. Når man har fundet sit jule-ønske-hjerte på træet, skal man registrere sig på Ugeavisen, der holder styr på, hvem der har valgt at købe gaver fra ønsketræet.

Senest den 16. december skal man aflevere gaven til Mediehuset. Herefter sørger medarbejdere fra Tønder Kommune for, at gaverne når frem til de rette børn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce