Annonce
Ugeavisen Tønder

Vildt drama i mennesketom hal: TM Tønder henter vitalt point

Målmand Christian Thrans, der spillede en stor kamp, får en ekstra krammer fra Jesper Redlefsen. Sidstnævnte spillede ligeledes en god kamp og scorede tre gange. Foto: Flemming Andersen
Med en scoring tre sekunder før tid sikrede TM Tønder sig et vitalt point i et tæt opgør mod Sydhavsøerne. TMT-målmand Christian Thrans var dagens spiller, og Felix Kasch blev dagens helt.
Annonce

TØNDER: Man kan kun foran sit indre øre og indre øje forestille sig, hvilken vild glæde og larm der havde været i Tønderhal 2, da Felix Kasch søndag aften med tre sekunder tilbage på haluret hamrede bolden i mål til 23-23. Publikum var formentlig gået jubel-amok. I stedet måtte spillerne, trænerbænken og de udvalgte praktiske hjælpere nøjes med at juble.

For 1. divisionskampen mellem TM Tønder og Sydhavsøerne blev af hensyn til at mindske risikoen for corona-smitte afviklet helt uden publikum. Det var en skam. For det var et til tider både velspillet og til sidst altså højdramatisk opgør, hvor begge hold i sidste ende kunne pege på, at de både vandt og tabte et point. Gæsterne fra Sydhavsøerne tabte et point, fordi de i de sidste 80 sekunder satte en føring på 23-21 over styr. På den anden side tog gæsterne også et stik med hjem, efter at de midt i anden halvleg havde været bagud med 13-17.

Tønder tabte et point, fordi holdet ikke formodede at holde fast, da det gjaldt, og til sidst, da det så lidt håbløst ud, sikrede holdet sig altså et måske vitalt point i kampen om overlevelse i 1. division.

- Vi havde dem i hele kampen, men til sidst vinder vi altså et point. Det er et point, der kan betyde, at vi får tidligt sommerferie, lød det efter slutsignalet fra TMT-målmand Christian Thrans.

Det der til tider larmede mest i den publikumstomme hal var knirken fra spillernes sko og trænernes tilråb. De kunne for en gang skyld både høres og forstås. Foto: Flemming Andersen
TMT-træner Jan Paulsen smil efter slutfløjtet siger alt: Tønder vandt et point. Foto: Flemming Andersen
Alexander Hansen (med bolden) havde en noget omskiftlie aften i TMT-trøjen. I første halvleg scorede han tre gange, men følte sig også bortdømt i flere situationer. I starten af anden halvleg fik han sin tredje udvisning og blev præsenteret for det røde kort. En af udvisningerne havde været for brok. Foto: Flemming Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce