Annonce
Tørring Folkeblad

Ølholm fester fra grundlovsdag til sankthans

Jette Bondegaard modtog sidste år prisen som "Årets ølholmer". Nu er det tid til at indstille nye kandidater til prisen, der uddeles i forbindelse med byfesten i næste uge. Arkivfoto
Årets byfest i Ølholm strækker sig over 18 dage. Første punkt på programmet er grundlovsmøde i morgen, 5. juni.
Annonce

Ølholm: Efter krydset til folketingsvalget er sat i morgen, begynder en 18 dages lang byfest i Ølholm. Traditionen tro er første punkt på programmet grundlovsmøde i Byparken.

I år har Lokalrådet inviteret byrådspolitiker Ole Vind (V), der er formand for Udvalget for Læring til at tale kl. 14.

Det er byens foreninger, der står for de forskellige arrangementer i løbet af byfesten. Tirsdag 11. juni inviterer pensionistforeningen til sponsorbanko i Langskovhallen, og onsdag 12. juni er der grillfest for hele familien. Mens far vender bøfferne kan børnene fornøje sig i et hoppeland i hallen.

Torsdag 13. juni inviterer krolfklubben til turnering i byparken, mens boldklubben fredag traditionen tro inviterer til auktion. I pausen kårets årets ølholmer. Bud på kandidater til prisen kan gives frem til torsdag.

Lørdag er byfestens store dag, hvor der blandt andet er gratis morgenbord, børneorienteringsløb og fodbold og søndag 16. juni er der traditionen tro petanque-turnering ved Langskovhallen.

Festlighederne slutter præcis en uge senere, hvor der inviteres til sankthansfest.

Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Ugens politirapport uge 28

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce