Annonce
Tørring Folkeblad

100.000 kr. venter på Tørrings gode ideer

I 2018 blev penge fra borgerbudgettet brugt på en ny legeplads på Solfang og på en terrasse ved Gudenåen: Arkivfoto: Ingrid Trier
For anden gang kan Tørring blive beriget med et borgerprojekt, men indtil videre har projektgruppen ikke fået en eneste idé, selvom pengene er klar.
Annonce

Tørring: I juni måned efterlyste en arbejdsgruppe gode ideer til projekter, der skal gøre Tørring til en endnu bedre by at bo i.

Byen har nemlig fået i alt 100.000 kr. til projekter til gavn for alle borgere.

Pengene kommer fra det såkaldte borgerbudget, som er en pose penge, Hedensted Kommune stiller til rådighed for byerne. Borgerne skal selv komme med ideer og planer og stemme om, hvilke projekter, man vil have gennemført, men pengene har man altså på forhånd. For to år siden betød det, at byen fik en ny legeplads ved Solfang og en terrasse ved Gudenåen.

Indtil videre er der dog ikke kommet et eneste forslag til, hvad pengene skal bruges til.

- Vi har ikke fået et eneste bud, selvom der er deadline lige om lidt, siger Anette Lak Rasmussen, der er med i arbejdsgruppen, der styrer processen.

Hun har selv været i kontakt med en del unge og opfordret dem til at komme med ideer til eksempelvis opholdspladser for unge.


Projekterne skal være til gavn for hele byen og ikke dreje sig om vedligehold.

Anette Lak Rasmussen


Nu forlænger arbejdsgruppen fristen for at komme med ideer til 8. august. Det er nemlig planen, at byen skal mødes 18. august kl. 19 i Gudenåcenteret for at stemme om, hvilke projekter, der skal gennemføres.

Har man en idé, skal man sende en beskrivelse, der indeholder placering, tidsplan, budget og kontaktinfo til info@thbf.dk.

Et projekt kan få op til 50.000 kr. så der er altså mulighed for, at flere projekter kan gennemføres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce