Annonce
Tørring Folkeblad

44-årig lokal kvinde er nu uden for livsfare efter ulykken, der kostede livet for en 58-årig tysk mand

Fire biler har fredag eftermiddag været involveret i en uhyggelig færdselsulykke. Foto: Presse-fotos.dk
Det var en tysk mand, der af ukendte årsager kom over i modkørende retning på Vestvejen og stødte frontalt sammen med en 44-årig kvinde fra Rask Mølle. Fredag var hun i kritisk tilstand, men lørdag meldes hun nu uden for livsfare.

Tørring: En 44-årig kvinde fra Rask Mølle, som fredag eftermiddag blev fløjet til Odense Universitetshospital i kritisk tilstand efter en alvorlig færdselsulykke på Vestvejen sydøst for Tørring, er nu uden for livsfare.

Det oplyser vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi lørdag formiddag.

Ulykken kostede en 58-årig mand fra Tyskland livet. Han døde i ambulancen på vej til hospitalet, oplyste politiet fredag.

Annonce

Vagtchef John Skjødt oplyser lørdag, at det var den 58-årige tyske mand, der var skyld i ulykken. Han kørte i vestgående retning, da han af ukendte årsager kom over i modsatte vognbane, hvor han frontalt påkørte bilen med den 44-årige kvinde fra Rask Mølle.

- Noget tyder på, at han har fået et ildebefindende, og det kan der være mange årsager til. Det skal nu undersøges i samarbejde mellem sygehus og de tyske myndigheder, siger vagtchefen.

Yderligere to biler blev involveret

Ved det frontale sammenstød blev bilen med den tyske fører slynget tilbage til egen vognbane, og derved blev yderligere to biler, som kørte bag den tyske, involveret i ulykken, fortæller vagtchef John Skjødt.

Først var det 38-årig kvinde fra Aarhus, der bragede ind i den tyske bil, og derpå blev hendes bil ramt af endnu en bagvedkørende, som blev ført af en 37-årig mand fra Horsens, oplyser han. Ifølge døgnrapporten slap en af parterne uden større skrammer, imens den anden blev kørt til observation for lettere skader.

Sydøstjyllands Politi afventer stadig bilinspektørens teknikske undersøgelse, og derfor kan vagtchefen endnu ikke oplyse nærmere om bilernes hastighed ved ulykken.

Ulykken, som skete på strækningen mellem Skanderborgvej og Viborg Hovedvej, blev anmeldt klokken 15.34, og efterfølgende var Vestvejen i en periode spærret i begge retninger.

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Hedensted og Odder får hver otte millioner til lokal udvikling: Hør hvordan du kan bidrage til at fordele pengene

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Det er dejligt endelig at se, at nogle medlemmer af regionsrådet faktisk er lydhøre for problematikken omkring responstider

Annonce
Hedensted/Juelsminde Avis

Regionsrådsmedlemmer reagerer på kritik af responstider: Der skal være kvalitet og tryghed i ambulancedriften i hele regionen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Buschauffør blev overfuset og slået: Politi leder efter gerningsmanden

Hedensted/Juelsminde Avis

Danmark skal være et land, der melder sig ind - og ikke ud - når der er brug for at tage ansvar i den verden, vi er en del af

Hedensted/Juelsminde Avis

KD støtter friplejehjem i Løsning: Ældre bør have frit valg, når de skal på plejehjem

Tørring Folkeblad

Unge tog ansvar, efter møller skrev på Facebook: - Det er positivt, at nogen tør stå frem og stå ved, hvad de har gjort

Hedensted/Juelsminde Avis

Klummen: Sådan kombinerer du sommerferie og vægttab

Hedensted/Juelsminde Avis

Det er vigtigt at måle alle infrastruktur-investeringer efter samfundsøkonomisk rentabilitet, hvilket helt forsvinder i debatten om timedrift og togfond

Tørring Folkeblad

Salmeforfatter fortæller om livet

Tørring Folkeblad

Nyt tilbud: Nu kan seniorrådet træffes på biblioteket

Tørring Folkeblad

Cyklist blev påkørt og fik hjernerystelse: Bilist kørte videre

Annonce