Annonce
Tørring Folkeblad

70-årige Inger læser med ørerne: -Det er godt at falde i søvn til

70-årige Inger Laursen har de sidste 10-15 år nærmest kun ”læst” lydbøger. Hun ”læser” gerne en halv time efter hun er gået i seng. Det er smart, for så behøves hun ikke forstyrre ægtemanden med lys.Foto: Morten Pape
Inger Laursen fra Aale har altid været en læsehest. De sidste 10-15 år er litteraturen, dog mestendels indtaget via lyd.
Annonce

Aale: Ligesom en god film skal ses i biografen, skal god litteratur også læses i en bog. Sådan vil mange nok sige, men ikke 70-årige Inger Laursen fra Aale.

De sidste 10-15 år har hun primært læst sine bøger som lydbøger.

- Jeg elsker at læse bøger på den måde. Vi har en lille læsekreds her i byen, og når vi får nye bøger, søger bibliotekaren altid for at bestille syv almindelige bøger og en skive til mig, fortæller Inger Laursen med et smil, med henvisning til den CD, hun får sin bog på.

- Jeg kan godt lide at komme på biblioteket og se, hvad der er af lydbøger. Det giver mig inspiration. Andre gange, hvis jeg ved, hvad jeg gerne vil læse går jeg ind på e-reolen via appen på min telefon og finder bogen som lydbog, der, fortæller Inger Laursen.

Inger Laursen har for flere år siden læst "Rosen og Stjernen" som bog, men genlæser den for tiden som lydbog.. Foto: Morten Pape

Hun kan nærmest kun se fordele ved lydbøgerne frem for de fysiske bøger. De fylder eller vejer ikke noget, så er derfor nemme at tage med sig på rejse, og så får man også den rigtige udtalelse af udenlandske navne og stednavne.

- Jeg hører lydbøger, når jeg stryger og en halv time hver eneste aften, når jeg går i seng. Det er godt at falde i søvn til, og det smarte er også, at jeg ikke behøves at tænde lyset og forstyrre ham, der ligger ved siden af. Det eneste tidspunkt, jeg hellere vil læse en fysisk bog, er på de gode sommerdage, hvor jeg gerne vil være i haven. Der forstyrrer fuglenes sang min koncentration for meget, fortæller Inger Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce