Annonce
Tørring Folkeblad

Aale er kommet med på "Styrk din krop"-bølgen

Aale-Hjortsvang Børneby har fået sin egen "Styrk din krop"- rute. Et koncept som Lotte Toftebjerg fra Tørring Fysioterapi og Trøning står bag. Privatfoto
Fredag indviede eleverne på Aale-Hjortsvang Skole Danmarks første "Styrk din Krop" bane for børn. Lotte Toftebjerg fra Tørring Fysioterapi og Træning står bag konceptet.
Annonce

Aale: Fredag formiddag var der sved på panden og store smil blandt børnene fra Aale-Hjortsvang Børneby.

Her indvidede skolen nemlig en såkaldt "Styrk din krop"-bane for børn. Banen er oprettet omkring skolen og sportspladsen og har i alt ni poster, der hver består af en fysisk øvelse.

Videoinstruktionerne til øvelserne kan tilgås ved at scanne en QR-kode, som er opsat ved hver enkelt post.

Et koncept, som fysioterapeut Lotte Toftebjerg fra Tørring Fysioterapi og Træning sammen med Mie Frydensbjerg kandidat i IT, kommunikation og organisation samt indehaver af Vandand Design i Jelling udviklede under coronakrisen.

Målet var at lave et nemt, tilgængeligt og understøttende redskab til bevægelse og træning, og konceptet har siden den første rute blev etableret i Tørring spredt sig til en række byer i den vestlige ende af Hedensted Kommune.

Banen i Aale er dog den første permanente af slagsen.

- Ruten i Aale er derfor helt særlig for os. De flotte stolper, lækre skilte og børnevenlige kort skaber grobund for bevægelse for alle byens borgere og skolens elever, lyder det fra Lotte Toftebjerg, der har samarbejdet med Rikke Priebe Kjær fra børnebyen om projektet.

Lotte Toftebjerg (tv), Rikke Priebe Kjær og Mie Frydensbjerg indviede den nye "Styrk din krop" rute i Aale i fredags. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce