Annonce
Tørring Folkeblad

ABC Lavpris-kæden har lavet et tilfredsstillende årsresultat

Butikschef i ABC i Tørring, Pia Hansen, kan glæde sig over et godt samlet resultat for hele kæden. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Supermarkedskæden ABC Lavpris, der driver 14 butikker i Jylland og på Fyn – blandt andet i Tørring – laver i det netop afsluttede årsregnskab et resultat på niveau med året før, hvilket ledelsen betegner som tilfredsstillende.
Annonce

Tørring: Det samlede resultat for hele kæden viser et overskud efter skat på tæt ved 34 millioner kroner. En lille halv million bedre end året før. Ledelsen i ABC Lavpris kalder det samlede resultat tilfredsstillende.

- Omsætningen er vækstet pænt, og dette er hjulpet godt på vej af en stigende kundestrøm, fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden.

ABC Lavpris er en selvstændig og familieejet supermarkedskæde med godt og vel 38 år på bagen. I dag består kæden af 14 butikker – herimellem ABC Lavpris i Tørring – cirka 650 ansatte og omsætningen har rundet 1,3 milliarder kroner om året. Butikkerne er store lavpris-supermarkeder med cirka 6.000 varenumre i fast sortiment, og derudover sælges der mange partier til spotpris.

Annonce

Større investeringer på vej

- I de kommende år står vi overfor nogle større investeringer i et nyt IT-system og nye CO2 køle- og fryseanlæg. Vores solide økonomiske fundament gør, at vi kan foretage disse investeringer i et hurtigt tempo med de langsigtede briller på, siger Ejvind Okholm, og han fortsætter:

- Vi har hele tiden blik for at udvikle og etablere nye butikker. Vi har lige netop købt en grund i Fredericia, der skal huse vores næste butik med forventet åbning i starten af 2021, siger kædedirektøren.

På trods af større investeringer forventer ledelsen et resultat på samme niveau i det kommende regnskabsår.

- Vi har et fantastisk dygtigt personale, hvor rigtig mange har været hos os i mange år. De arbejder alle sammen for vores mission: ”Gennem et stærkt sammenhold og klare menneskelige værdier, skaber vi de bedste kundeoplevelser og gode resultater”. Dette gør, at vi ser positivt på de kommende år, siger Ejvind Okholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tørring Folkeblad

Spejdere holder loppemarked

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Sat til vægs af et marsvin

Annonce