Annonce
Tørring Folkeblad

Aflyst, aflyst, aflyst

Alt fra børnegymnastik til generalforsamlinger er aflyst over hele kommunen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Foreninger har aflyst både træninger, møder, generalforsamlinger og andre tiltag.
Annonce

Hedensted/Tørring/Juelsminde: Kigger man i sin kalender for den kommende uge, vil man højst sandsynligt finde den gabende tom.

Siden statsminister Mette Frederiksen onsdag aften meddelte, at store dele af den offentlige sektor lukkede ned og forbød forsamlinger over 100 mennesker, er aflysninger strømmet ind til avisen og på sociale medier.

Lokalt indebærer coronacirussen bl.a. at gymnastikopvisningerne i Lindved, Tørring, Rask Mølle, Uldum og Ølholm samt trailrun ved Tinnet Krat er blevet aflyst den kommende weekend.

En stiftende generalforsamling i den nye børnekunstforening Child Art er aflyst, ligeså er forårsmøde i Kræftens Bekæmpelse og to foredrag med den lokale forfatter Mette Bording Nybo. Dertil kommer koncerter med Rytmekoret, et fællessangs-arrangement med Kristian Bisgaard og Anette Prehn i Tørring samt en koncert med Peter og de andre Kopier i Aale, fællesspisninger i Lindved og Aale samt en række mindre generalforsamlinger og andre arrangementer.

Annonce

Slut med bibliotek og kirke

Alle de kommunale biblioteker og frivillighuse er lukket, og alle aktiviteter i pensionisthøjskolen er aflyst. Daghjem og væresteder er også blevet lukket for brugerne. Samtlige af kommunens selvejende haller og svømmehaller har også valgt at lukke.

Ældre Sagen har aflyst alle arrangementer resten af marts måned, og det samme gælder for pensionistforeninger, bridgeklubber og bankospil.

Også mange idrætsforeninger og spejdere har aflyst alle aktiviteter, selv udendørs træninger. Fitnesscentre og flere fysioterapeuter har også valgt at lukke.

Alle gudstjenester i samtlige kirker er aflyst, men der er dog mulighed for at afholde dåb, bryllup og begravelse.

I denne tid bliver der afholdt mange generalforsamlinger, men de er også blevet udskudt. I følger chef for Fritid og Fællesskab i Hedensted Kommune, Teresa Egballe, er der ingen problemer i at udskyde generalforsamlinger.

- Der er selvfølgelig nogle regler om generalforsamlinger, men vi tager ikke tilskud fra foreninger, hvis de vælger at udskyde generalforsamlinger, siger Teresa Egballe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce